Η «επιτυχία» της καταστροφής

Written By mati team on 27 Οκτ 2011 | 23:55


Την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011, είχαμε δημοσιεύσει έγγραφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο οποίο υπήρχαν 5 σενάρια και η ανάλυσή τους, για το χρέος της Ελλάδος. ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 50%, ΔΙΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ....


Έτσι, αυτό που μέχρι προχθές, οι ίδιοι άνθρωποι, παρουσίαζαν ως «εθνική καταστροφή», σήμερα το πανηγυρίζουν ως επιτυχία. 

--Θ. Πάγκαλος: «Αναπόφευκτο αλλά όχι θετικό το κούρεμα» (Πριν μια εβδομάδα στο MEGA,

--Γ. Παπακωνσταντίνου : «Η αναδιάρθρωση, που είναι το κούρεμα του χρέους, για να καταλαβαίνει ο κόσμος, θα ήταν τεράστιο λάθος για τη χώρα. Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο κόστος και δεν θα είχαμε και όφελος. Θα μέναμε εκτός αγορών για 10-15 χρόνια, θα απομειωνόταν η περιουσία των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων, θα είχαμε προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα, άρα στην πραγματική οικονομία.» (Συνέντευξη στη ΝΕΤ, στις  3 Μαΐου 2011 http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/ca184579-94b4-47e4-92ec-9f3cb489fabf)

--ΠΑΣΟΚ ιστοσελίδα : «Αναδιάρθρωση χρέους: μια ανεύθυνα αδιέξοδη πρόταση»

Σήμερα όμως ο Παπανδρέου δήλωσε : «Επίτευγμα όλων των Ελλήνων η συμφωνία»
Ακόμα και αυτή την ώρα ο άνθρωπος-ολετήρας της χώρας μας, θέλει να φορτώσει στις πλάτες μας την «επιτυχία», έτσι ώστε την ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει, να μας πει : «μαζί πετύχαμε»

Όσο για την γερμανική επιτροπεία, μας είπε ότι αυτός ζήτησε να έλθουν οι επίτροποι στην Ελλάδα, για να βάλουν μια τάξη στα πράγματα. 

Και όλα αυτά την παραμονή της εθνικής επετείου του ΟΧΙ. 

Η απόλυτη εκδίκηση, ο απόλυτος εξευτελισμός. 
Οι κρίσεις δικές σας.
Α.Α. στο φιλοτιμία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου