Η Αλεξάνδρα και ο παίκτης του Άρη!

Written By Ανώνυμος on 11 Οκτ 2011 | 15:08

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου έγινε έξω φρενών για κάποιο λόγο που ουδείς ακριβώς γνωρίζει και το εξωτερίκευσε με τον καλύτερο τρόπο! Στο Facebook, δηλαδή, εκεί όπου φιλενάδα όλοι βγάζουν τα σώψυχά τους. Μέχρι και ο Λαζαράκος, αλλά να σου πω ότι είναι για τη Λόλα...?? Ψέματα θα σου πω!!! Το γνωστό μοντέλο, που ζει τη φαντασίωση που εσχάτως κάθε Ελληνίδα φαίνεται να έχει και ζευγάρωσε με Τούρκο, τα έχωσε και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο σε ποδοσφαιριστή του Άρη.


Η Λοΐζου, που τουλάχιστον ως το καλοκαίρι ήταν ζευγάρι με τον Σελτζούκ Σαχίν δεν πτοήθηκε ούτε από περιορισμό λέξεων, ούτε από τίποτα και έγραψε το εξής... άρθρο στον τοίχο της! «Ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν άντρες σαν κι εσένα και είναι γυναικούλες και δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε και το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να κουτσομπολεύουνε την προσωπική ζωή του καθενός. Την επόμενη φορά που θα μπεις στην διαδικασία να συζητάς για την προσωπική μου ζωή να ξέρεις ότι θα έχεις να κάνεις μαζί μου γιατί εγώ έχω αρ…α και θα έρθω εκεί στον βορρά και θα σου σπάσω τα πόδια και την κακάσχημη μούρη σου. Επίσης θα μάθει όλος ο ποδοσφαιρικός κύκλος πόσους gay έχεις γ…ι . Και μετά θα σε στείλω να παίζεις μπάλα στα κάτω Φάρσαλα, ανύπαρκτε ποδοσφαιριστή του Άρη… (Μόλις το έλαβε και στο κινητό του αυτό το μήνυμα η κυρία…) Αυτά τα νέα μου για σήμερα».

Εσύ φιλενάδα που είσαι από το βορρά θες να με βοηθήσεις να βρούμε την άκρη; Γιατί η Λόλα έχει πολλές απορίες! Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο άσχημος ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο αναφέρεται η κοπελιά?? Ένας κι ένας είναι κι όλοι τρομάρα τους!!! Τι πιστεύεις ότι είπε για την Αλεξάνδρα και θίχτηκε τόσο; Αν του σπάσει τα πόδια πώς θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο; Έχουν καλή ομάδα τα Κάτω Φάρσαλα; Κι αν ναι, είναι καλύτερη και από τα Πάνω Φάρσαλα ή λόγω του νόμου Καλλικράτη συγχωνεύτηκαν?? Κι επειδή η Αλεξάνδρα δεν είναι φίλη με τη Λόλα στο Facebook πόσα like συγκέντρωσε το μήνυμά της? Ξεπέρασε κι εκείνα του Λαζαράκου? Πόσα comments είχε?? Οι μιούτουαλ τι είπαν??




Από τη Λόλα τη κουτσομπόλα στο gazzetta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου