Ο Έλληνας που κλείνει τα στόματα των Γερμανών.

Written By Ανώνυμος on 9 Οκτ 2011 | 21:53

Είναι υποψήφιος για τη διάκριση του καλύτερου επιχειρηματία... στη Γερμανία Στη χειρότερη χρονιά για τις ελληνογερμανικές σχέσεις μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας Έλληνας της Γερμανίας διεκδικεί, ως αναλγητικό στον πόνο μας, το βραβείο του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς. Και μάλιστα όχι στην Ελλάδα αλλά στη Γερμανία.

Ο Κώστας Πρίμπας από το Καρπενήσι έφτασε στην κορυφή μέσα σε πέντε μόλις χρόνια. Τα φαρμακεία του στο Βερολίνο και οι online υπηρεσίες που προσφέρει συγκαταλέγονται πλέον στα καλύτερα της Γερμανίας.


Ο κ. Πρίμπας γεννημένος στη Ρουμανία, γιος πολιτικού πρόσφυγα, έφτασε στο Βερολίνο στα 7 του χρόνια. Σπούδασε φαρμακοποιός κι από το 1995 δημιούργησε το δικό του φαρμακείο, το APONEO.

To 2004 οσμίστηκε πως οι αλλαγές στη νομοθεσία περί φαρμάκων θα έφερναν ανατροπή στον κλάδο με αποτέλεσμα περισσότερα από 5.000 φαρμακεία να έπρεπε να βάλουν λουκέτο.

Ο Έλληνας φαρμακοποιός, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» κατέθεσε αίτηση για άδεια εταιρείας αποστολής φαρμακευτικών προϊόντων η οποία και εγκρίθηκε.

Καθημερινά, ο Κώστας Πρίμπας βρισκόταν ακούραστος πίσω από τον πάγκο του στο φαρμακείο. Η λειτουργία του ιντερνετικού του φαρμακείου αναδύθηκε και «έμαθε» να κολυμπάει από την ακτή στα άπατα.

Στην αρχή οι παραγγελίες ήταν λιγοστές σιγά σιγά όμως άρχισαν να αυξάνονται. Έτσι ο κύριος Πρίμπας αναζήτησε μεγαλύτερο χώρο. Η εταιρεία, διακινεί πλέον 140.000 προϊόντα, όπως φάρμακα και καλλυντικά. Το πλεονέκτημα για τους πελάτες είναι οι εκπτώσεις από 30% έως 60%. Όσον αφορά το χρόνο αποστολής των προϊόντων, είναι 24 ώρες και δεν ξεπερνά ποτέ τις 48 ώρες μετά την παραγγελία.

Ο κ.Πρίμπας είναι υποψήφιος για τη διάκριση του καλύτερου επιχειρηματία της χρονιάς στη Γερμανία, καθώς βρίσκεται πίσω από την κορυφαία, πιθανότατα, επιχειρηματική υλοποίηση της διαδικτυακής διακίνησης φαρμάκων.
από το newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου