Πρώην οικονομικός σύμβουλος του Bush: «Η Γερμανία προετοιμάζεται για να τυπώσει το μάρκo»!

Written By Ανώνυμος on 6 Οκτ 2011 | 21:29

«Η Γερμανία βρίσκεται στο διαδικασία προετοιμασίας για να τυπώσει γερμανικά Μάρκα , σε περίπτωση που θα εγκαταλείψει το ευρώ». Την απίστευτη αυτή δήλωση έκανε η Philippa Malmgren οικονομικός σύμβουλος του πρώην αμερικανού προέδρου George Bush....
“Η άποψή μου είναι ότι η Γερμανία θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ" είπε η Malmgren κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Λονδίνο σύμφωνα με το ειδησιογραφικό ιστότοπο Citywire.
«Η απόφαση έχει ήδη παρθεί από την κυβέρνηση ότι η αποχώρηση από το ευρώ είναι μια υπαρκτή πιθανότητα. Νομίζω ότι ήδη έχουν θέσει σε κίνηση τις εκτυπωτικές μηχανές και πρόκειται να φέρουν το παλιό γερμανικό μάρκο πίσω».
Η ίδια παραδέχθηκε πως η αποχώρηση από το ευρώ είναι μια ριζοσπαστική κίνηση η οποία θα εκτινάξει τις τιμές των εξαγώγιμων προϊόντων της στα ύψη, αλλά συμπλήρωσε πως οι γερμανικές βιομηχανίες είναι αρκετά δυνατές για να αντέξουν αυτή την αύξηση των τιμών.
Η Malmgren προέβλεψε ότι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα της χρεωκοπίας προκαλώντας μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές δομές τους. «Είναι σημαντικό να αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη έτσι ώστε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση».
Και σαν μην έφτανε αυτό ο Stefan Homburg επικεφαλής του ινστιτούτου για Public Finance σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph δήλωσε πως το ευρώ φτάνει στο τέλος του. Η κατάρρευση της νομισματικής ένωσης τώρα φαίνεται ως αναπόφευκτη».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Σχολιο:Ισως ειναι μια φημη,ας την εχουμε υπ'οψιν μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου