Τζένη Θεωνά: Μία sexy αντιστάρ

Written By Ανώνυμος on 10 Οκτ 2011 | 20:38

Η Τζένη Θεωνά είναι 28 χρονών. Λένε ότι μοιάζει στην Ζέτα Μακρυπούλια. Εμείς λέμε ότι μοιάζει στην Τζένη. Και είναι 10 φορές ανώτερη από την Ζέτα Μακρυπούλια.

Το να έχεις όλα τα προσόντα για να γίνεις η επόμενη ντίβα του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, είναι δύσκολο και δυσεύρετο. Το να τα έχεις όλα αυτά σε ηλικία 28 ετών και να τα αρνείσαι, ονομάζεται ήθος και αξιοπρέπεια.


Κι αυτό είναι το πρόσωπο που έχει καταφέρει να δείξει όλα αυτά τα χρόνια μία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι καθημερινά στα εξώφυλλα των περιοδικών και το Δελτίο Ειδήσεων του Star αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο απέφυγε το καλάμι που της έχει προσφέρει απλόχερα η ζωή για να κάτσει πάνω.

Φέτος η Θεωνά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του MEGA “Πίσω στο σπίτι”. Και είναι βέβαιο ότι θα την βλέπεις σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και lifestyle εκπομπές με την ίδια μηδενική συχνότητα που την έβλεπες και τα προηγούμενα χρόνια.



Επάγγελμα αντιστάρ

Σε μια χώρα που το να καταφέρεις να γίνει σταρ θεωρείται καριέρα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που επιλέγουν να το αποφύγουν. Κι αν για έναν μουσικοσυνθέτη τροβαδούρο ή έναν άνδρα ηθοποιό, αυτό είναι πολύ εύκολο, για μια όμορφη γυναίκα που τυχαίνει να είναι και μια εξαιρετική ηθοποιός, δεν είναι δα και τόσο απλό.

Κι αυτό γιατί τα καλά χαρτιά στην τράπουλα της τηλεόρασης, ξέρουν οι διαυθυντές προγράμματος να τα διαχειρίζονται και να τα πουλάνε πολύ ακριβά. Όπως διαχειρίστηκαν τόσα χρόνια την Ζέτα Μακρυπούλια. Και την πετούσαν σαν μπαλάκι από σειρά σε παρουσίαση και εκπομπές. Με την Ζέτα να το απολαμβάνει και τα κανάλια να εισπράττουν.



Η περίπτωση της Θεωνά όμως ήταν διαφορετική. Γιατί όταν αντιλήφθηκαν τον χρυσό που κρατούσαν στα χέρια τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι και με έναν τοίχο. Μια άρνηση εκ μέρους της ίδιας να κάνει απλά τα πάντα στην τηλεόραση.

Μια πολύ sexy γυναίκα

Το πρόσωπο της κρύβει την ίδια αθωότητα που έβγαζε η Scarlett Johannson στο Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι. Το σώμα της (το οποίο έχει αποκαλύψει σε διάφορες τηλεοπτικές σκηνές) είναι το σώμα μιας κανονικής γυναίκας. Όχι κάποις κοκκαλιάρας μοντέλας ή κάποιας χυμώδους σταρ. Είναι σώμα γυναικείο.



Κάτι που δεν έχει προβάλει ποτέ χωρίς να της το επιτάσει το σενάριο ή η σκηνοθεσία. Ήταν ίσως η πιο πουριτανή φωτογράφηση που έκανε ποτέ το περιοδικό MAXIM. Κι όμως της έκαναν φωτογράφηση. Όπως πάλευαν να της κάνουν και τα υπόλοιπα ανδρικά περιοδικά. Για να τρώνε τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη.

Ένα νορμάλ κορίτσι

Το οποίο είναι ενδεχομένως και ο σημαντικότερος λόγος που την οδήγησε στο να μην θαμπώνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και τους διθυράμβους των Μέσων. Στη σχολή ΜΜΕ στην οποία σπούδασε πριν απορροφηθεί από την υποκριτική, ήταν απλά άλλη μια γκόμενα που κοίταζες στο αμφιθέατρο. Και η αλήθεια είναι ότι την κοίταζες πολύ πιο επίμονα από την συμφοιτήτριά της Μαριέττα Χρουσάλα. Κι αυτό γιατί η Τζένη ήταν όμορφη. Με έναν απλό, σχεδόν παιδιάστικο τρόπο.

Δεν ήταν ποτέ κάτι παραπάνω από μια απλή γκόμενα στη σχολή. Όπως δεν είναι κάτι παραπάνω κι όταν την πετυχαίνεις να πίνει ποτό. Τότε που θα τη δεις να αράζει στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσέχει που θα ακουμπήσει ο κώλος της, να κρύβεται στην παρέα της και να παλεύει να αποφύγει κάποια σκηνή θαυμασμού που θα την έκανε να ντραπεί.

Η ευκαιρία που (ευτυχώς) δεν άρπαξε

Η Θεωνά είχε την ευκαιρία όλα αυτά τα χρόνια να κάνει το βήμα παραπάνω. Να κλείσει έναν ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο και να επωφεληθεί τα μέγιστα. Να πει στο κανάλι της ότι είναι πρόθυμη να μιλήσεις σε όλους και για όλα. Να πάει στην Τατιάνα, να πάει στην Ελένη, να κάνει guest star σε άλλη σειρά, να την καλέσουν ο Λιάγκας και η Σκορδά.



Αυτή την ευκαιρία την έβλεπε να περνάει από δίπλα της και δεν άπλωσε ποτέ το χέρι της να την αρπάξει. Ίσως από πείσμα για την τέχνη. Ίσως γιατί νιώθει άβολα με τα φώτα πάνω της.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Εμείς χάσαμε την ευκαιρία να την βλέπουμε πιο συχνά στην οθόνη μας αλλά εκείνη κέρδισε την δική μας εκτίμηση. Δίκαιο μου φαίνεται.
από το men24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου