Το μυστικό της 11-11-11 που κρύβει ο Γιώργος Παπανδρέου και έχει κάνει άνω-κάτω την χώρα

Written By Unknown on 10 Νοε 2011 | 14:42

Παλεύει ο Γιώργος Παπανδρέου να διατηρήσει την …καρέκλα του Προέδρου του ΠαΣοΚ, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (11-11-11), συμπληρώνει 4ετία στην Προεδρία του κόμματος.

Βάσει του καταστατικού του κόμματος, αν δεν παραιτηθεί μέχρι τότε από την θέση του Πρωθυπουργού, θα παραμείνει χωρίς εκλογική αναμέτρηση στην ηγεσία του κόμματος.

Αυτός φαίνεται, να είναι ο επικρατέστερος λόγος, που ο κ. Παπανδρέου, δεν υπέβαλλε την παραίτησή του μέσα από το αποχαιρετιστήριο διάγγελμα του στον Ελληνικό λαό και ταυτόχρονα, μέσω της πρότασης για πρωθυπουργία του …Φίλιππου Πετσάλνικου, κατάφερε να κερδίσει ώρες και να φέρει πιο κοντά την …Παρασκευή, αδιαφορώντας όμως για τις επιπτώσεις που έχει στην χώρα.

Τα πολιτικά αυτά καραγκιοζιλίκια, έχουν οδηγήσει να είναι περίγελος της υφηλίου η Ελλάδα και φυσικά να έχει καταλυθεί κάθε έννοια του Συντάγματος, ενώ παράλληλα, φέρνει πιο κοντά την χώρα πέρα της πολιτικής χρεοκοπίας και στην οικονομική χρεοκοπία.

Το ζήτημα είναι, γιατί αυτή την τακτική του κ. Παπανδρέου, δεν την καταγγέλλουν ούτεhttp://www.blogger.com/img/blank.gif η Ν.Δ., αλλά ούτε και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αυτά τα πολιτικά-καραγκιοζιλίκια όπου φέρνουν για … αύριο εκ νέου σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν ήδη από το … κουτσουρεμένο Συμβούλιο, αποχώρησε και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναρωτιέται κανεί

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου