Να της κόψουν το ρεύμα κινδυνεύει η 90χρονη καθώς έχασε την δίκη για το "χαράτσι" Βενιζέλου.

Written By Ανώνυμος on 15 Νοε 2011 | 18:04

Σήμερα έγινε στην Θεσσαλονίκη η δίκη της 90χρονης με την οποία ζητούσε νομική προστασία για το χαράτσι της ΔΕΗ, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό για αυτή. Οπότε φανταστείτε τι μας περιμένει.


Δεν παρέχει τελικά το δικαστήριο προστασία στην 90χρονη γυναίκα που κατέφυγε σε αυτό, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να πληρώσει το έκτακτο τέλος ακινήτων. Το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή της και όρισε να δικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ηλικιωμένη από τη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου του 2012. 

Η 90χρονη, που μένει μόνη της και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καλείται να πληρώσει 60 ευρώ για την κατανάλωση του ρεύματος και ... 500 ευρώ για το έκτακτο τέλος ακινήτων. 

Η γυναίκα κατέφυγε στο δικαστήριο υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να καταβάλλει τα 500 ευρώ. Ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου, όπως επίσης και να πληρώσει μόνο τα 60 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα και να μην κινδυνέψει να μείνει χωρίς ρεύμα. 

Το δικαστήριο με την απόφασή του δεν παρέχει προστασία στην 90χρονη, η οποία ουσιαστικά κινδυνεύει πλέον εάν δεν πληρώσει το χαράτσι να της κόψουν την παροχή ρεύματος.
από το thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου