Ο Καμμένος, Ο Χατζηγάκης και o Βάσκος...

Written By Ανώνυμος on 15 Νοε 2011 | 17:34

Φωτογραφία από την είσοδο του Βάσκου στα Τρίκαλα, μετά τον τελευταίο άθλο του, ο οποίος έμεινε εκτός ΜΜΕ.

Ο Χατζηγάκης έριξε λάσπη στον Καμμένο λέγοντάς τον ακροδεξιό. Οι ακροδεξιοί είναι στην ουσία αυτοί που στηρίζουν το καθεστώς του τραπεζίτη Παπαδήμιου που λέει το ναι στο ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της κατάσχεσης των εδαφών της Ελλάδος από τους δανειστές Γερμανούς και το κακό συναπάντημα. 

Μαζί με τον Χατζηγάκη στο ξεπούλημα της Ελλάδος είναι ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, ο Καρά Τζαφέρ, δηλαδή οι άνθρωποι της χούντας και των τσεκουριών. Ο Καμμένος λέει το Πατριωτικό ΟΧΙ στην κατάσχεση της χώρας από τα διεθνή και ντόπια λαμόγια. Το ΟΧΙ το λέει και ο περισσότερος κόσμος, αριστερός ή δεξιός. Η υπόθεση είναι καθαρή. Ο Καμμένος πολεμάει τους δωσίλογους, ο Χατζηγάκης είναι μαζί τους.

Έχει προϊστορία η οικογένεια Χατζηγάκη στις περίεργες επιλογές. Όταν γίνονταν η διανομή της γης των εδαφών του νομού Τρικάλων μετά τα χρόνια της απελευθέρωσης από τους Τούρκους, ένα πρόγονος του Χατζηγάκη, μαζί με ένα πρόγονο της οικογένειας Αβέρωφ, έκαναν μια μεγάλη λαμογιά. 

Ο Αξιωματικός Μάνθος Βάσκος, στον οποίο είχε δοθεί μεγάλο μερίδιο γης επειδή ήταν άνθρωπος του βασιλιά, δηλαδή της κυβέρνησης, είχε ζητήσει όλη η γη που του έδωσαν να παραχωρηθεί στους αγρότες, και προσέφερε το δικό του μερίδιο γι΄αυτό το σκοπό. Όμως, οι Χατζηγάκης και Αβέρωφ όχι μόνο δεν έκαναν τη διανομή γης στους φτωχούς αγρότες σωστά, αλλά πήραν τελικά και το μερίδιο του ίδιου του Βάσκου το οποίο είχε παραχωρήσει για να δωθεί στους αγρότες. 

Όταν ο Βάσκος έμαθε ότι τη δωρεά του στο λαό την έφαγαν οι Χατζηγάκης και Αβέρωφ, μην μπορώντας να τους σταματήσει, από την πίκρα του ασθένησε βαριά και πέθανε. Το μερίδιο του Βάσκου αποτελούσε σημαντικό τμήμα της σημερινής πόλης των Τρικάλων στην δυτική πλευρά. 

Αυτός ο Βάσκος, ο άνθρωπος που μοίραζε ακόμα και τον μισθό του στους στρατιώτες του, ήταν ο θείος του σημερινού Στέλιου Βάσκου. Έχει λοιπόν παράδοση ο οίκος Χατζηγάκη σε κινήσεις εναντίον πατριωτών. Κοτσαμπάσηδες, Χριστιανότουρκοι, Μπεήδες και Πασάδες που έγιναν δήθεν Έλληνες για να σώσουν τις περιουσίες τους, συνεργάτες κατακτητών, δωσίλογοι των Γερμανών, λαμόγια, είναι το μεγαλύτερο μέρος των παλιών πολιτικών τζακιών που για δεκαετίες ρημάζουν την Ελλάδα και διώχνουν το λαό της μετανάστη.
Σιδηρούντιος.

axiocratia.blogspot.com
από το ksipnistere.blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου