Χαμός με το γκολ του Φετφατζίδη από τις πράσινες και κόκκινες απόψεις...

Written By Ανώνυμος on 25 Νοε 2011 | 11:49


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη Μασσαλία και κέρδισε 1-0 έπειτα από γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη που όμως ήταν σε καταφανέστατη θέση offside. Διαφωνείτε; Δείτε τις αποδείξεις:

Αθλητικό site πράσινης απόχρωσης τόλμησε να παγώσει το βίντεο και να σχεδιάσει την γραμμή του offside…



ΟΜΩΣ, το Κουρκούτι είδε καλύτερα την φάση. Η γραμμή ήταν στραβή (μην σας ξεγελά το κακοκουρεμένο γήπεδο) και η αδικία ήταν ακόμα πιο εμφανής: 3 παίκτες του Ολυμπιακού ήταν offside!
Αυτή ήταν μια πρόχειρη προσπάθεια, στην πραγματικότητα, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν πιο πίσω απλά ξεγελά το μικρό του ύψος και κάνει αντανάκλαση στο φρεσκοποτισμένο χορτάρι. Ο Φετφατζίδης ήταν ακόμα πιο πίσω από την καλοζυγισμένη αμυντική γραμμή των Γάλλων…
Στη συνέχεια, με μια προσεκτική ματιά, βλέπεις ότι η γραμμή δεν είναι σωστή, πάντα ο φακός παραμορφώνει την πραγματικότητα και μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Με τη βοήθεια των ειδικών, το Κουρκούτι έφτιαξε τη σωστή ευθεία. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι 8 παίκτες του Ολυμπιακού δεν καλύπτονται:
Όμως αν κάποιος προσέξει, αχνά κάτω κάτω διακρίνεται ο Βλάσης Τσάκας πάνω σε καμήλα, άρα η γραμμή από τον τελευταίο παίκτη δεν είναι απόλυτα σωστή. Διορθώνουμε…
Η καταμέτρηση δεν ήταν σωστή, μια ενδεκάδα και βάλε των παικτών του Ολυμπιακού ήταν εκτεθειμένοι, ενώ κάποιος (δεν φαίνεται καθαρά) παρενοχλεί και τον τερματοφύλακα, ίσως θα χρειαζόταν και μια κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο συμβάν!
Όμως δεν τελειώνουν εδώ οι παρατηρήσεις του Κουρκούτι. Σαφέστατα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάνο ο Κώστας Κατσουράνης (μας έχει συνηθίσει να είναι offside), ενώ η αποκάλυψη της ημέρας είναι ο Sultan Al Saud που βρίσκεται στην κερκίδα και παρακολουθεί το ματς!!
Mystery solved! (Δείτε και την άποψη του Κόκκινου Παπιού)

από το kourkouti

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου