Τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφυλοι και αλκοολικοί οι Έλληνες

Written By mati team on 10 Νοε 2011 | 20:49

Σύμφωνα με τον Στεφάν Γκιγιόν της Liberation


Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου ο γνωστός αρθογράφος της Liberation Στεφάν Γκιγιόν σε κειμενό του με τίτλο "Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες" αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:


"Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…"

"Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα... Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!"

"Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα (σ.σ. αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου), πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί..."

Ένα ακόμα χτύπημα της Liberation μετά το πρωτοσέλιδό της με τη λέξη ΧΑΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου