Εκεί που σταματά η Λογική ξεκινά ο Γιώργος

Written By mati team on 3 Νοε 2011 | 12:57

Baby did you forget to take your meds?
Στην αρχή κάναμε πλάκα με τις κυκλοθυμικές αποφάσεις του Γιωργάκη και τα mood swings. Την μια εβδομάδα ποδήλατο και κανό και μετά εξαφανισμένος για καμιά εβδομάδα. Άσε τις παρέες του. Ποιος λογικός άνθρωπος κάνει καθημερινά παρέα με την μαμά του τον αδελφό του, τον Ρέπα, τον Καστανίδη και τον Πετσάλνικο; Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να σπάσει;
Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κινδυνεύει να σπάσει η χώρα.
Την πρώτη φορά που ο Γιωργάκης έσπασε ήταν όταν, «συναισθηματικά φορτισμένος», ζήτησε την ψήφο και την αγάπη των βουλευτών επειδή τον αμφισβητούσε ο Βενιζέλος. Τότε είπαμε ότι δεν είχε αγάπη, στοργή και προδέρμ από το οικογενειακό του περιβάλλον. Δεν είναι κι εύκολο να έχεις πατέρα τον Αντρέα και μητέρα την Μαργαρίτα. Τώρα όμως είναι πια ξεκάθαρο. Το δημοψήφισμα δεν έχει καμιά σχέση με το δίλημμα «Ευρώ η Δραχμή». Το δίλημμα που θέτει ο Γιωργάκης είναι «Δραχμή ή ΕΓΩ».
Άσε ρε Γιωργάκη. Ένα παρόμοιο δίλημμα μας έβαλε μια γκόμενα στο λύκειο, το τσιγάρο ή εγώ, και πήρε πόδι.
Την κάναμε μια φορά την μ@λ@κί@ οι Έλληνες. Μαζευτήκαμε 1.000.000 και σε ψηφίσαμε με «ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες» για να τα «αλλάξεις όλα» και μας άλλαξες τον αδόξαστο. Και πληρώσαμε και δυο ευρώ τότε γ@μ% το κέ@^&# το μου!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου