"Σηκώστε το και πληρώνουμε το όποιο πρόστιμο"

Written By GangstaWalker on 24 Νοε 2011 | 21:27


Μπορεί οι κουμουνιστές στην Κύπρο να απεχθάνονται οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα αλλά οι Ρώσοι έδειξαν και ψες γιατί προοδεύουν σαν λαός. Το πανό που έκανε την εμφάνιση του στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της Ζενίτ κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί. Με αφορμή τους φόβους για δημιουργία επεισοδίων, πραγματοποιήθηκε πριν τον αγώνα συνάντηση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δυο ομάδων....
Σε αυτή επιβεβαιώθηκε ότι οι φόβοι αυτοί ήταν αβάσιμοι αφού αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα. Για να τα αναδείξουν επίσης οι Ρώσοι ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να αναρτήσουν το πανό «Κύπρος Γη Ελληνική». Η πρωτοβουλία τους έγινε δεκτή με απέραντη ευχαρίστηση από τους οπαδούς μας ενώ αξιοθαύμαστη ήταν και η στάση της επίσημης Ζενίτ.
Και αυτό γιατί όταν έγινε γνωστή η απόφαση των οπαδών ενημερώθηκαν για τη γνωστή στάση της ΟΥΕΦΑ η οποία απαγορεύει την ανάρτηση πανό τα οποία θεωρούνται «πολιτικού περιεχομένου». Η διοίκηση της Ζενίτ χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσε του οργανωμένους της να αναρτήσουν το πανό και θα πληρώσουν το οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο, τολμήσει να τους επιβάλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Όπως έγινε επίσης γνωστό τη στιγμή της πρώτης διακοπής του αγώνα λόγω καπνογόνων οι Ρώσοι δεν αρκέστηκαν μόνο στην ανάρτηση του πανό αλλά έκαψαν και μια τουρκική σημαία!
Που να ήξεραν ότι οι αξιολύπητοι στην Κύπρο καίνε τις ελληνικές με τη σιωπηλή ενθάρρυνση του ακελ και αναρτούν στην κερκίδα τους αυτές της Τουρκίας!


apoel.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου