Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Written By Unknown on 9 Νοε 2011 | 18:41

Συνελήφθη γύρω στις 14:00 το μεσημέρι στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης, οποίος καταζητείτο και φέρεται εμπλεκόμενος σε υπόθεση στημένων παιχνιδιών....
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 55χρονος εντοπίστηκε στην πόλη των Σκοπίων από Ελληνες αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία της χώρας, που προχώρησε στη σύλληψή του.
Ο Ψωμιάδης συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από καφετέρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κόψει το μουστάκι για να μην αναγνωρίζεται και φορούσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι.
Ο Μάκης Ψωμιάδης κρατείται και θα κινηθούν μέσω Ιντερπόλ οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.
O κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις από παλαιότερες υποθέσεις, είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Είχε αφεθεί, όμως, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Το γεγονός είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη, δεδομένου ότι ο Μάκης Ψωμιάδης αναζητείτο από την Αστυνομία περίπου για δύο μήνες.

Λίγες ημέρες αργότερα, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την προφυλάκισή του, αλλά ο κατηγορούμενος είχε προλάβει να εξαφανισθεί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου