Οι "καημένοι βολεμένοι" του ΠΑΣΟΚ και οι "υπό βόλεμα απογοητευμένοι" της ΝΔ...

Written By Ανώνυμος on 8 Νοε 2011 | 14:31

Είναι αφελές να υποστηρίξει κανείς ότι θα αλλαξει κάτι προς το καλύτερο στην ζωή των Ελλήνων, με την παραίτηση Παπανδρέου και την δημιουργία "κυβέρνησης συνεργασίας" για λίγους μήνες. Ήταν δυστυχώς η μόνη λύση αυτή τη στιγμή, αφού η αυτοκτονική πρωτοβουλία Παπανδρέου να αναγγείλει Δημοψήφισμα, έδωσε το δικαίωμα στους ευρωπαίους να μας δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Δεν είμαι ειδικός και σίγουρα καθόλου βέβαιος για το τι ακριβώς θα σήμαινε μία πιθανή έξοδος της χωρας από το ευρώ, αλλά θεωρώ απίστευτα επιπολαιους όσους χωρίς γνώσεις και πλήρη εικόνα των καταστάεων, το προτείνουν ως "ιδανική λύση".

"Ιδανικές λύσεις" δεν υπάρχουν για την Ελλάδα!

Αυτό όμως που με τρομάζει είναι πως ακόμη και τώρα υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ "βολεμένοι" ΠΑΣΟΚοι ή "υπό βόλεμα" ΝΔκράτες, που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας "τρέμουν" από τις πολιτικές εξελίξεις!

Οι πρώτοι, οι "καημένοι βολεμένοι" του ΠΑΣΟΚ γιατί είχαν την ελπίδα πως ο αρχηγός τους θα συνέχιζε το... έργο του, ή έστω θα αναλάμβανε ο "δικός τους" Βενιζέλος την πρωθυπουργία, ώστε να συνεχιστεί το... βόλεμα. Και οι δεύτεροι, οι "υπό βόλεμα απογοητευμένοι" της ΝΔ γιατί προτιμούσαν να γίνει ο Αντώνης τους αρχηγός, να πάρουν κι εκείνοι σειρά για το "βόλεμα".

Οι εκλογές που θα γίνουν -εκτός απροόπτου!- το Φεβρουάριο του 2012 είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία των ελλήνων πολιτών να ξεφορτωθούν μιά για πάντα τους "βολεμένους" κάθε χρώματος. Δεν είμαι αισιόδοξος πως θα την εκμεταλλευτούμε όπως πρέπει... Είναι δυστυχώς τόσοι πολλοί οι "αμετανόητοι"!

Κώστας Χαρδαβέλλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου