ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ..

Written By Homosapien on 10 Νοε 2011 | 01:09

Οι επαναστατες του Πολυτεχνειου σου μιλησαν για ''Ψωμι-Παιδεια-Ελευθερια''..37 χρονια μετα σε κυβερνουν αυτοι οι ιδιοι,εκεινοι οριζουν τη ζωη σου αλλα αντι για ψωμι σου δινουν παξιμαδι, αντι..
για παιδεια σου κανουν πλυση εγκεφαλου,αντι για ελευθερια σου εξασφαλισαν σκλαβια και μαλιστα πληρη υποταγη στους ξενους.Κι εσυ απλα....

κοιτας απαθης,ψηφιζεις τους ιδιους και τους ιδιους,καθεσαι στον καναπε σου και βριζεις μπροστα στην τηλεοραση ή περιμενεις σωτηρες-γηινους και εξωγηινους..

Αναρωτιεμαι πως θα κοιταξεις το παιδι σου στα ματια,τι θα του πεις οταν η κατασταση φτασει στο απροχωρητο και θα σε ρωτησει ''εσυ τι εκανες; ''Σταματα να βγαζεις λοιπον την ουρα σου απ'εξω,εισαι υπευθυνος για το μελλον των παιδιων σου και εχεις ιερο καθηκον να υπερασπιστεις την πατριδα σου που οι πρωην επαναστατες και νυν δοσιλογοι ξεπουλανε..Αν νομιζεις οτι η κατασταση στη χωρα ειναι ασχημη,περιμενε να δεις τι σου εχουν για μετα!!Η κατοχη των Γερμανων θα μοιαζει παραδεισος σε αυτο που ερχεται..Αποφασισε πριν να ειναι αργα αν θες να ζησεις η απλα να επιβιωσεις..

Εισαι Ελληνας; Τι προσκυνας; Σηκωσου απανω..Εμεις και στους Θεους ορθοι μιλουμε..

ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΤΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου