O ΠΑΡΙΟΣ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΥΓΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Written By Creatore on 11 Νοε 2011 | 14:14

Ο Γιάννης Πάριος στη Μελβούρνη με το γυιό του.
Θύμα  δημοσιογραφικοκαλλιτεχνικού καυγά έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος στη Μελβούρνη ,όταν είδε την υπεύθυνη της περιοδείας του,Νίνα ,να ορμά σε φίλο του δημοσιογράφο με άσχημες διαθέσεις και να γίνεται ένας μικροπανικός στην περιοχή  του Ώκλυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες  η υπευθυνη της περιοδείας του στην Αυστραλία φαινεται πως διαφωνεί με τα όσα γράφει κατα καιρούς ο καλλιτεχνικός συντάκτης του Νέου Κόσμου Μάνος Μήλιος και είχε ζητήσει απο τη διεύθυνση της εφημερίδας να μη γράψει τίποτα για την τελευταία περιοδεία του Πάριου.
Πρέπει να ζήτησε ακόμα να μη πλησιάσει τον Πάριο για συνέντευξη γιατί θα ειχε να κάνει μαζί της..
Για να μη μακρυγορούμε , καθως ο Πάριος  ήταν σε μαγαζί του Ωκλυ πηγε και ο Μάνος τυχαία εκει  κι όταν η Νίνα τον είδε όρμησε επάνω του και ποιός είδε το θεό και δεν φοβήθηκε..
Ο Πάριος προσπάθησε να πείσει την κοπέλλα ότι ο Μανος ειναι γείτονας και φίλος του αλλα υπόφερε για να τερματίσει αυτον τον καυγά..
Αυτα λένε οι πρωτες πληροφορίες.. Σύντομα πιστευουμε να μαθουμε απο τους πρωταγωνιστες τις λεπτομέρειες του συμβάντος και τα ξαναλέμε..

Σχετικά με την περιοδεια Πάριου στην Αυστραλία διαβάστε παρουσίαση που έκανε στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ η γνωστη δημοσιογράφος Βίβιαν Μόρρις http://www.neoskosmos.com/news/el/node/17616

efhmeris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου