«Στρατιά» 100 ατόμων είχε προσλάβει στο Μαξίμου για τα social media ο Γιώργος!

Written By Ανώνυμος on 19 Δεκ 2011 | 11:12


H αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου στην τεχνολογία και στα social media είναι ευρέως γνωστή. Ο τέως πρωθυπουργός, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το επικοινωνιακό παιχνίδι, δεν αποχωρίζεται στιγμή το iPad του και φροντίζει να ενημερώνει τους πολίτες για τις αποφάσεις του και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι και καθυστέρηση σε προγραμματισμένο διάγγελμα είχε ανακοινώσει o πρώην πρωθυπουργός μέσω της σελίδας του στο twitter, τον Ιούνιο, την στιγμή που οι πολιτικοί συντάκτες έψαχναν-χωρίς αποτέλεσμα- στα mail τους επίσημη ανακοίνωση Τύπου. 

Αυτό, ωστόσο, που δεν γνωρίζαμε είναι πως ο κ. Παπανδρέου, ως ισχυρός άνδρας του Μαξίμου, είχε επιστρατεύσει 100 υπαλλήλους(!) για να διαχειρίζονται τα social media. 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Τα Νέα. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται, μάλιστα, ότι ο Λουκάς Παπαδήμος παρέλαβε το γραφείο του πρωθυπουργού από τον Γιώργο Παπανδρέου, έπεσε από τα σύννεφα, βλέποντας πως 100 άτομα εργάζονταν στα social media.

Σε υστερόγραφο άρθρου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα, ο δημοσιογράφος σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Με την ευκαιρία, μαθαίνω ότι ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τα'χασε («καράφλιασε», ήθελα να γράψω) με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου. Είναι δυνατόν να είχαν προσληφθεί για τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (τουίτερ, φέισμπουκ, λίνκεντιν και τα ρέστα) 100 άτομα; Τι έκαναν όλοι αυτοί; Και πόσο μας κόστιζαν άραγε;».

Τελικά, «λεφτά υπήρχαν». Για τα social media... 

από το newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου