Το γράμμα της 13χρονης στον Άγιο Βασίλη που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Written By Ανώνυμος on 16 Δεκ 2011 | 14:32



Και ξεκινάμε με μια απορία.. μάλλον δυο! Σας φαίνεται για 13χρονη η μικρή δεσποινίς;;; και δεύτερο δεν σας κάνει αυτό που λέμε ότι "από τη φάτσα φαίνεται";;; 

Κάθε χρόνο εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον πλανήτη αυτές τις μέρες στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας να εκπληρωθεί η ευχή τους (συνήθως για δώρα). 


Κι ενώ τα περισσότερα παιδάκια προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν στον Άγιο πόσο καλά παιδιά είναι, προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στη «λίστα με τα καλά παιδιά» ένα αποφάσισε να του τραβήξει την προσοχή με διαφορετικό τρόπο!  

Η 13χρονη Mekeeda Austin σκέφτηκε ότι ένας εκβιασμός ίσως ήταν πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάρει αυτά που ήθελε.

Έτσι δήλωσε ξεκάθαρα στον Άγιο Βασίλη ότι αν δεν της έφερνε τουλάχιστον δύο από αυτά που ήθελε… θα τον σκότωνε! Τον απείλησε ακόμη, γράφοντας ότι θα κυνηγούσε τους ταράνδους του, θα τους μαγείρευε και θα σέρβιρε με το κρέας τους φαγητό στους άστεγους την ημέρα των Χριστουγέννων, αν δεν γινόταν το δικό της. «Θυμήσου, δύο από τα παραπάνω… αλλιώς πέθανες». Με αυτή τη φράση έκλεινε το γράμμα της.

 

Η μητέρα της Tracey Austin, 40 ετών, έμεινε έκπληκτη όταν είδε το απαιτητικό σημείωμα στη σχολική τσάντα της κόρης της. Ωστόσο, αντί να την τιμωρήσει ή έστω να της εξηγήσει ότι… δεν είναι τρόπος αυτός για ένα παιδί (!) αποφάσισε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, δικαιολογώντας την απόφαση της λέγοντας το εξής: «Δε θα θέλατε να δείτε την κακή πλευρά της Mekeeda όταν δεν γίνεται το δικό της». Η ανήλικη μαθήτρια απ’ την πλευρά της είπε ότι δεν είχε πρόβλημα αν έμπαινε στη λίστα με τα «κακά παιδιά»… αρκεί έπαιρνε αυτά που ήθελε.



Ήμουν θυμωμένη γιατί δεν θα έπαιρνα όλα τα δώρα που ήθελα για φέτος. Τώρα που η μαμά μου βρήκε το γράμμα, πιστεύω ότι θα πάρω τα περισσότερα από αυτά που ζητάω. Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει το γράμμα. Θέλω όλα όσα ζητάω και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να τα έχω είπε. 

από το newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου