Για Ρεκόρ Γκίνες στα Τρίκαλα! παρασκευάστηκε 230 κιλά φρατζόλα ψωμί στον Μύλο των Ξωτικών

Written By mati team on 14 Δεκ 2011 | 11:49

Οι αρτοποιοί των Τρικάλων περιμένουν και επίσημα αύριο το πρωί να πιστοποιηθεί το ρεκόρ Γκίνες, καθώς στο Μύλο των Ξωτικών στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, κατάφεραν να παρασκευάσουν μία τεράστια φρατζόλα ψωμί, βάρους 230 κιλών. Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος δεν είναι μόνο τα κιλά, αλλά και η 3 μέτρων γάστρα που ψήθηκε το ψωμί.


Στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησαν τα μέλη του συλλόγου αρτοποιών Τρικάλων, οι οποίοι παρασκεύασαν την φρατζόλα και την έψησαν.

Οι αρτοποιοί που συμμετέχουν στον μαγικό κόσμο του Χριστουγεννιάτικου Μύλου των Ξωτικών, θέλησαν με αυτό τον τρόπο να προβάλουν το ψωμί του φούρνου της γειτονιάς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου