Μέρκελ και Σαρκοζί, δύο σε ένα!

Written By Oratios on 1 Δεκ 2011 | 10:13

Αυτό είναι το νέο «πρόσωπο» της Ε.Ε.

«Οι Merkozy είναι χωρίς αμφιβολία ο ισχυρότερος κινητήρας που θα μας βοηθήσει να βγούμε από την κρίση. Ένας ισχυρός κινητήρας βέβαια δεν εξασφαλίζει από μόνος του ότι το αεροπλάνο πετά προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά θα πρέπει να κάτσει στο πιλοτήριο ένας πιλότος που θα ξέρει τι είναι προς το συμφέρον και των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης...».

 Όταν η ίδια η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Viviane Reding, κάνει τέτοιες δηλώσεις, τότε υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια αμφισβήτησης: ο νέος ευρωπαϊκός χάρτης θα φέρει ανεξίτηλη την υπογραφή της Άνγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί.

Οι ηγέτες των δυο ισχυρότερων πυλώνων της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αποφασίσει, παρά τις σφοδρές διαφωνίες τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους προς ένα κοινό σκοπό: τη δημοσιονομική ενοποίηση της Ευρωζώνης και την τροποποίηση των Ευρωπαϊκών Συνθηκών, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Αυτό είναι λοιπόν το νέο «πρόσωπο» της Ε.Ε. όπως το σχεδίασε η γερμανική Bild: Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί, 2 σε 1!

πηγή


Σχόλιο: Και ενώθηκαν αυτοί εις σάρκαν μιαν........

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου