Ο Τρύφωνας της Αραβίας χτενίζει το τριφύλλι!

Written By mati team on 16 Δεκ 2011 | 00:03

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Μέχρι και ο κομμωτής της βασιλικής οικογένειας της Σ. Αραβίας λέει πως οι επίδοξοι επενδυτές είναι "λαχείο". Ο Τρύφωνας Σαμαράς τι λέει;

Νομίζαμε οτι όλα τα είχαμε δει και τα είχαμε ακούσει στον Παναθηναϊκό με τους... Πρίγκιπες και τον Τσάκα, αλλά αυτό που ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στο ΣΚΑΪ μας αποτέλειωσε!...


Δηλώσεις λοιπόν για το νέο deal έκανε ο... κομμωτής Λέο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι κομμωτής της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και είπε μεταξύ άλλων: "Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε λαχείο"!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η 24χρονη βασιλική πριγκίπισσα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό είναι η κόρη του αποθανόντος αντιβασιλέα Σουλτάν Μπιν Αμπντουλαζίζ και παντρεύτηκε προσφάτως τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ.

Εχει 45 αδέλφια, είναι ανηψιά του 93χρονου βασιλιά Αμπντάλα και του έτερου αντιβασιλέα Ναϊφ και η περιουσία της οικογένειάς της υπολογίζεται μετριοπαθώς στα 100 δισ. ευρώ! Ο αδελφός της Χαλέμπ Μπιν Σουλτάν είναι υφυπουργός εθνικής άμυνας και αρχηγός του στρατού της Σαουδικής Αραβίας και ιδιοκτήτης της Σαμπάχ, μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στη χώρα.

Η εταιρεία που έκανε την πρόταση στον Παναθηναϊκό είναι επιχειρηματικός κολοσσός. Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε λαχείο"!

από το sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου