Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Νανάς..

Written By Αυγή on 14 Δεκ 2011 | 18:09

Έτσι μας ήρθε κ αυτό ξαφνικά, όπως κ όλα τα προηγούμενα.. Μόνο που τούτο μας πόνεσε περισσότερο γιατί άραγε? Γιατί ήταν της Νανάς, της Μούσχουρη. Αυτή η Νανά που έκανε τις δέκα εντολές του Μωυσή, έντεκα, που μέσα από τα τραγούδια της έβγαζε Ελλάδα σε όποια χώρα κ αν τα τραγούδαγε, που πάντα κατείχε την πρώτη τιμητική θέση σε όλες τις εκδηλώσεις που γινόταν στη χώρα μας, έτσι, προς τιμήν κ προς χάριν της. 


Πολυεκτιμημένη Νανά..έτσι ξαφνικά μας το έριξες το χαστούκι, για μας τους Έλληνες, τους Σοσιαλιστές, που δουλεύουμε λίγο κ παίρνουμε πολλά, που δεν μάθαμε ποτέ πως τα χρέη μας πρέπει να τα εξοφλούμε, πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πάει κατα διαόλου γιατί εμείς το θελήσαμε, οι Έλληνες, οι Σοσιαλιστές.. 

Κάπου εδώ η Νανά παύει να νιώθει Ελληνίδα, να τραγουδά για τους Έλληνες να είναι Ελληνίδα.. Η Νανά δεν χρωστά, δουλεύει πολύ κ παίρνει λίγα, δεν ανήκει εδώ στους τεμπέληδες κ κλέφτες Έλληνες.. Νανά μου, πόσο γρήγορα ξέχασες το χειροκρότημα κ εσύ, όπως κ οι 300 της εξουσίας. 

Αυτό το χειροκρότημα που σας ανύψωσε το ανάστημα σας έδωσε τιμή, δόξα, χρήμα,εξουσία κ ήταν αυτό το χειροκρότημα των Ελλήνων των τεμπέληδων των σοσιαλιστών...Με όση αξιοπρέπεια κ υπομονή μας έμεινε, θορούμε από όλους εσάς τους τιμημένους, την αβάσταχτη ελαφρότητα των υπάρξεών σας..

Προς τιμή κ προς χάριν σας..

1 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...

Την υστεροφημία του, ο κάθε άνθρωπος, πρέπει να την προστατεύει,με την στάση του,μέχρι το τέλος της ζωής του.Την κυρία Νανά την έστειλε πριν μερικά χρόνια,τιμής ένεκεν,η ΝΔ στην Ευρωβουλή να μας εκπροσωπήσει και να αγωνιστεί για τα συμφέροντα μας.Αυτήν,την ίδια,επειδή είχε καλή φωνή.Αυτό ήταν το κριτήριο.Διαβάστε να μάθετε την μόρφωση της!!!!!Και ύστερα περιμένουμε χαΐρι!!!!

Δημοσίευση σχολίου