Προβληματισμένος ο Τζίγκερ!

Written By Oratios on 3 Δεκ 2011 | 11:25

Το MoU έχει υπογραφεί. Ο οικονομικός έλεγχος ολοκληρώθηκε, αλλά τα 15 εκατομμύρια ευρώ ακόμη να φανούν σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό. Αποτέλεσμα αυτών; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα πρίγκιπα να εμφανίζεται προβληματισμένος.

«Είναι προβληματισμένος, διότι υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση σε όσα είχαν συμφωνηθεί, χωρίς να υπάρχει παράλληλα πειστική εξήγηση για ποιον λόγο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα χρήματα», τόνιζαν άτομα του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και συμπλήρωναν:

«Είναι δεδομένη η επιθυμία του να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα 15 εκατ. ευρώ και να παραχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον τα βάλει. Η θέση του είναι ότι όποιος βάλει πρώτος τα χρήματα αυτά στην ΠΑΕ θα πάρει και τις μετοχές του και θα γίνει μεγαλομέτοχος».

Εκτιμάται ότι ακόμα και καθυστερημένα να έρθουν τα χρήματα από τον Αλ Σαούντ ο Βαρδινογιάννης φυσικά και θα τα δεχθεί εφόσον δεν προκύψει κάτι άλλο. Η θέση του Τζίγκερ είναι ότι είναι δεκτή η οποιαδήποτε άλλη πρόταση από τη στιγμή, που δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη με τον Αλ Σαούντ. Για αυτόν τον λόγο έχει πάρει θέση από την πρώτη στιγμή και έχει ζητήσει από το Δ.Σ. να δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris για να φέρει πρόταση από ξένο επενδυτή.

Όσον αφορά τις συνεχείς δηλώσεις και τις αντιφάσεις του Βλάση Τσάκα από το περιβάλλον του Τζίγκερ σχολίαζαν ότι «δεν ασχολείται με αυτά που λέει ο Τσάκας, παρά μόνο με τα όσα γίνονται επίσημα μέσω δικηγόρων».


πηγή 


Σχόλιο: Και η σαπουνόπερα συνεχίζεται........Πότε θα το καταλάβουν μερικοί ότι ο άνθρωπος δεν θέλει να πουλήσει........

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου