Διαβάστε το ζώδιό σας... όπως δεν το έχετε ξαναδιαβάσει

Written By Ανώνυμος on 11 Δεκ 2011 | 18:25

Κριός
Αυτή τη βδομάδα αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε θέματα οικονομικά και περιουσιακά. Ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν για να εκλεπτύνετε τις σχέσεις σας και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας εκτιμούν ιδιαίτερα.


Μπορεί τα επαγγελματικά σας να σας απασχολούν ιδιαίτερα το διάστημα αυτό αλλά ερευνήστε διάφορα θέματα και καταστάσεις και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος
Θα περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες και θα μετακινήστε συνεχώς για να συναντήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί μεταξύ των άκρων ιδιαίτερα τις τελευταίες δύο ημέρες και θα σχεδιάζετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι
Το διάστημα αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα στις επαφές σας με το περιβάλλον και στις συνεννοήσεις σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας για κάποια άτομα και μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

Ανυπομονείτε να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο πρόγραμμα για τις δραστηριότητές σας. Όμως οι πλανητικές όψεις φέρνουν απροσδόκητες καθυστερήσεις σε κάθε εμπορική δραστηριότητα.

Καρκίνος
Οι δυσκολίες που θα προκύψουν στην επίτευξη των στόχων θα σας αναγκάσουν να τροποποιήσετε μέρος των σχεδίων σας. Το διάστημα αυτό θα ευνοήσει όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία ή τον αθλητισμό.

Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας με το σύντροφο.

Λέων
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι κατάλληλες για να διεκπεραιώσετε ή να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στη δουλειά σας.

Η ανάγκη σας να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε θα είναι έντονη. Το Ηλιακό μας σύστημα τις πρώτες πέντε μέρες αυτής της βδομάδας σας κάνει αδικαιολόγητα ανασφαλείς στη σχέση σας και στα ζητήματα «καρδιάς».

Παρθένος
θα υπάρξουν υψηλές εντάσεις στις συζητήσεις σας και κυρίως σε αυτές που αφορούν τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τις συνήθειές σας.

Φίλοι και συνεργάτες φαίνονται διατεθειμένοι να είναι μαζί σας και να δίνουν τη βοήθειά τους στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας στα τέλη της βδομάδας.

Ζυγός
Προετοιμαστείτε για απρόσμενες αλλαγές, ανακοινώσεις ή ακόμα και για ευκαιρίες στην καριέρα σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να επεκτείνετε στόχους και επιχειρήσεις.

Θα αφυπνιστούν κάποια συναισθήματα έντονης δημιουργικότητας αγάπης και έρωτα που είναι όμως αρκετά ελεγχόμενα και εκλογικευμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σκορπιός
Οι αναμνήσεις τις παιδικής σας ηλικίας και τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα δεν θα πρέπει να προκαλέσουν εμπόδια στις σχέσεις σας με το περιβάλλον.

Τις μέρες αυτές παρουσιάζονται αυξημένες ευθύνες στον επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιες δουλειές δεν θα αποδώσουν και τα αναμενόμενα οφέλη. Η υπομονή θα αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχίας.

Τοξότης
Αρκετά δημιουργική φαίνεται να είναι αυτή η βδομάδα για εσάς φέρνοντας ευχάριστα γεγονότα αλλά και αρκετά απρόοπτα. Απ' τα μέσα της βδομάδας και μετά κινείστε πέρα από τον άμεσο κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμειξη.

Οι κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας είναι το διάστημα αυτό διορθωτικές και επεκτατικές.

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές φαίνεται να αυξάνονται οι κοινωνικές σας επαφές όπως και οι συζητήσεις σας με άτομα του επαγγελματικού και ευρύτερα κοινωνικού σας χώρου.

Φροντίστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας ζητήματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα φανείτε συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος
Θα έχετε την ανάγκη να αυξήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και θα σας έλκουν άτομα τα οποία έχουν μία φιλοσοφική στάση για τη ζωή.

Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Άλλωστε η παραγωγικότητα και τα κέρδη σας θα αυξηθούν εάν είστε συνεργάσιμοι και λιγότερο υποκειμενικοί.

Ιχθείς
Οι μνήμες οι συγκινήσεις και τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα βγαίνουν στο προσκήνιο αυτές τις μέρες για να αλλάξουν ριζικά τη στάση σας. Δεχθείτε το σαν ένα θετικό βήμα για τη ζωή σας.

Όσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τις δραστηριότητές τους για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Στα τέλη της βδομάδας οι πλανητικοί σχηματισμοί καθυστερούν αρκετές υποθέσεις και σας ζημιώνουν οικονομικά.

από το dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου