Ε αφού είδαμε και τον "Βασιλιά του αυνανισμού" ολοκληρωθήκαμε ως γυναίκες.

Written By mati team on 22 Δεκ 2011 | 18:49

Κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Είναι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ ιδρώτα σε καθημερινή προπόνηση για να το πετύχει.

Ο λόγος για τον Masanobu Sato που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται ντροπαλός και μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του συνήθειες.


Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί την ώρα που η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Ενώ αυτή μαγειρεύει, σιδερώνει... αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες και αυνανίζεται τουλάχιστον για δύο ώρες.Στο βίντεο τονίζει, ότι ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι. Μάλιστα μας εξηγεί ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται από το να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του.

Ήταν το 2009 στο Masturbate-a-thon, του Σαν Φρανσίσκο που ισοπέδωσε το προηγούμενο ρεκόρ του. Ο νεαρός κατάφερε να τον "κάνει λάστιχο" για 9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

Ωστόσο η αυτό-ικανοποίηση δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδι. Για να καταφέρει να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα χρειάζεται σκληρή και επίπονη εκπαίδευση.

Πρέπει να αθλείται σε καθημερινή βάση, να διαλέγει τις κατάλληλες ταινίες που θα τον ερεθίζουν, να έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τη φίλη του η οποία αντί να τον χαίρεται ερωτικά τον βλέπει να παίζει 'σόλο".


από το news247.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδώ είναι που λένε μαλακία που τον δέρνει.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ;

Δημοσίευση σχολίου