Η ζουμερή οπαδός που δικαιώθηκε για το "σεξ και εισιτήριο"

Written By mati team on 21 Δεκ 2011 | 14:03

Φανατική οπαδός δικαιώθηκε για την προσφορά σεξ έναντι εισιτηρίων τελικού 

Η Σούζαν Φίνκελστάιν είναι μία ζουμερή παντρεμένη 45άρα από το Μπακς, ένα προάστιο της Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που «από το πουθενά» έγινε διάσημη προ διετίας, όταν προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρει δύο εισιτήρια για τους τελικούς του μπέιζμπολ.


Συζητώντας στα κοινωνικά δίκτυα για την αδυναμία της να αγοράσει τα «μαγικά χαρτάκια», η Σούζαν πόσταρε σε κάποια στιγμή ένα νέο τόπικ με θέμα «Σεξ και Τελικοί», όπου περιέγραφε τον εαυτό της σαν μία εντυπωσιακή ψηλή και ζουμερή ξανθιά, παθιασμένη οπαδό των Phillies της Φιλαδέλφεια.

Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη, σημείωνε, προσθέτοντας ότι «είμαι εφευρετική, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο!».

Οι δύο άντρες που ανταποκρίθηκαν τη συνάντησαν σε μπαράκι του Μπενσάλεμ, άλλου προαστίου της Φιλαδέλφεια και την άκουσαν να τους λέει ότι ήταν «πρόθυμη να ανταλλάξει ερωτικές "χάρες" με τα εισιτήρια για τους Phillies» και ότι ήθελε «τα εισιτήρια με οποιοδήποτε κόστος, όσο μακριά και αν έπρεπε να φτάσει».

Η διάθεσή της μάλλον άλλαξε απότομα όταν οι δύο κύριοι της είπαν ότι ήταν αστυνομικοί της αντίστοιχης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και την συνέλαβαν για πορνεία.
Φανατική οπαδός δικαιώθηκε για την προσφορά σεξ έναντι εισιτηρίων τελικού

Ακολούθησε μία μακρά περίοδος δικαστικής μάχης και κλιμακούμενης δημοσιότητας για την Φίνκελστάιν, καθώς φωτογραφήθηκε ημίγυμνη με εισιτήρια των Phillies, έκανε «περάσματα» μέσα στο γήπεδο ως «γατούλα» που θέλει εισιτήρια ένα χρόνο μετά, και άλλα ενδιαφέροντα.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, ήρθε με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, προ ημερών. Μετά την αρχική μετατροπή της κατηγορίας από πορνεία σε πρόθεση για πορνεία (για την οποία καταδικάστηκε πέρυσι), η Φίνκελστάιν σε δεύτερο βαθμό απαλλάχθηκε πλήρως.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι δεν τεκμηριωνόταν πιθανή πορνεία και κυρίως ότι το δικαστήριο δεν είχε πρόθεση να καταστήσει παράνομες «αμφιλεγόμενες ιδιωτικές ερωτικές σχέσεις».

Προς τέρψιν όλων των μεσηλίκων απανταχού γης, οι οποίοι σπεύδουν ιντερνετικά να «κλείσουν» τα εισιτήρια για όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, προκειμένου στη συνέχεια να κερδίσουν κάτι παραπάνω για τον κόπο τους...

από το e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου