Αγανακτισμένοι οι Έλληνες και τα σχόλια τους για τα μπόνους των υπαλλήλων της Βουλής.

Written By Ανώνυμος on 16 Δεκ 2011 | 16:58

«Εσπασε» το τηλεφωνικό κέντρο της Βουλής από αγανακτισμένους πολίτες που τηλεφωνούν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα «μπόνους» των υπαλλήλων του κοινοβουλίου.

Αφορμή, οι πληροφορίες που φέρουν τα πρώην «χρυσά παιδιά» του δημοσίου να αντικαθιστούν τον 15ο και 16ο μισθό με «πριμ αποδοτικότητας» και οι οποίες έκαναν, όπως ήταν φυσικό, έξω φρενών τους Έλληνες φορολογούμενους που διαπιστώνουν ότι την ώρα που οι ίδιοι υφίστανται τις συνέπειες των απεχθέστερων δημοσιονομικών μέτρων κάποιοι εξακολουθούν να ζουν σε συνθήκες οικονομικής ευμάρειας.

Διαβάστε τη συνέχεια  στο ΠρώτοΘέμα, αλλά για εμάς το ενδιαφέρον είναι τα σχόλια !



Υπάλληλος της Βουλής | 16/12/2011 14:44
Ρε παιδιά σιγά σιγά δείτε το πιο ψύχραιμα. Κάναμε υπερωρίες τόσο καιρό γιατί να μην πληρωθούμε. Μου εχουν από την αρχή του χρόνου πάνω από 3000 ευρώ. Επαιρνα γύρω στις 43.000 και έχω πέσει κάτω από τις 40.000. Ξερετε τι έξοδα εχουμε? Πρέπει να παίρνουμε καλά ρούχα κολώνιες κτλ να είμαστε σαν λέτσοι δεν γίνεται. Συνέλθετε και δουλέψτε λίγο παραπάνω και όλα θα φτιάξουν.....

GG | 16/12/2011 13:31
5.100.000 ευρω δια 1290 υπαλληλους ισον 3,953,49 ευρω ανα κεφάλι δια 12 μηνες ισον 329,46 ευρώ το μηνα μεικτα...



Anergos- Αγανακτησμενος- Αηδιασμενος | 16/12/2011 13:52
Να πατε στον αγυριστο υπουργοι , προεδροι, και λοιποι. Ειμαι ανεργος πανω απο ενα χρονο,σε "μη προσληψημη ηλικια" πλεον- 51, με δυο ανηλικα, χρονια στον Ιδιωτικο Τομεα, με πτυχια να φατε οσα θελετε και μεταπτυχιακα και εξωτερικα, με στεγαστικο, με οχι αλλη ρυθμιση, και δεν μπορω να συνεχισω το επιδομα ανεργιας το 2012, λογω του οτι το 2010 ειχα την ατυχια να κανω μαζι με την γυναικα μου, πανω απο 9000 ευρω το χρονο, και εσεις τραμπουκοι της Ελληνικης Κοινωνιας, συνεχιζετε την ΟΜΕΡΤΑ ΣΑΣ, με τα καθικια που διορισατε εκαστος στο Ναο της Κλεψιας και της Λαμογιας σας? Να γινει αυτο και να δουμε ενα θα μεινει τιοποτα ορθιο οψιμοι συμπαραστατες του Λαου ( βλεπε ομιλια Βενιζελου στον τοπο του εγκληματος σας σημερα ηλιθιοι). Ερχομε και με τα μισα μετα απο τις περικοπες, βοιδα του κερατα, να δουλεψω εγω εκει, να μειωσετε και τα εξοδα. δεχομε με τα μισα, εσεις εχετε τα κοτσια να με προσλαβετε εμενα με τα μισα, και να απολυσετε τους κηφηνες που θελουν και επιδοματα γιατι σας κρατανε φαναρι ολη μερα αλητες? Ο υπουργος Οικονομικων ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, θα το εγκρινει αυτο, οπως εξερεσε και τους δημοσιογραφους της ΕΡΤ απο το μισθολογιο, για να τον λιβανιζουν και να τον διαφημιζουν? Τι παραγουν για την Ελλαδα και οι δυο αυτες κατηγοριες, περα απο το να υπηρετουν προσωπικα εσας τους αθλιους πολιτικους, δηθεν αντιπροσωπους του λαου, καθικια....υπαληλοι βουλης, πολιτικοι και δημοσιογραφοι της ΕΡΤ ( καθε καρυδιας καρυδι), εξω ολοι γομαρλαμογια.



madness | 16/12/2011 15:41
Ξυνονται όλη μέρα..να μην πάρουν μπόνους.? Μα τι λένε ? Σε λίγο δεν θα μας μείνει τρίχα απο αυτά που ακούμε και διαβάζουμε κάθε μέρα..



Ν.Π. | 16/12/2011 15:20
Είναι πολύ σωστό να καλοπληρώνονται! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί κουραστική αλλά και τι απαιτητική δουλειά είναι να κουβαλάς το ποτήρι με το νερό σε κάθε ομιλητή που αναβαίνει στο βήμα!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου