Οι φωτογραφίες που σημάδεψαν τη διεθνή showbiz το 2011

Written By Ανώνυμος on 30 Δεκ 2011 | 21:44


Σίγουρα το 2011 ήταν μια γεμάτη χρονιά. Ο θάνατος της Elizabeth Taylor, ο χαμός της Amy Winehouse, ο πριγκιπικός γάμος και το τέλος του Harry Potter, ήταν γεγονότα που σημάδεψαν τον χώρο της showbiz και οι φωτογραφίες που τα αποτύπωσαν, σημάδεψαν εμάς τους ίδιους...Το cosmo.gr σας τις παρουσιάζει.



Scarlett Johansson confidential


Η είδηση για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της Scarlett έσκασε σαν βόμβα, προκαλώντας ένα αίσθημα χαράς και ενθουσιασμού σε εκατομμύρια άντρες σε όλον τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, ο χάκερ του κινητού της Johansson θα εκτίσει ποινή φυλάκισης που θα αγγίξει τα 121 χρόνια.
One million Lohan


Όταν κυκλοφόρησε η είδηση για τη γυμνή φωτογράφηση της Lohan Playboy έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων είχε επικρατήσει διαδικτυακός σάλος. Λίγο καιρό μετά, το εξώφυλλο του περιοδικού διαρρέει και το βλέπουν όλοι πριν την ώρα του. ο Hugh Hefner μάλιστα αναγκάζεται να επισπεύσει την κυκλοφορία του.
Μείνε μαζί μου έγκυος... Beyonce
Παρόλο που η Beyonce αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο κοινό των VMAs στο αμερικανικό MΤV, πολλοί ήταν αυτοί αμφέβαλλαν για το αν ήταν πράγματι έγκυος. Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια την Πέμπτη μπήκε στο μαιευτήριο, βγάζοντας ψεύτες όσους είπαν πώς επρόκειτο για διαφημιστικό κόλπο.
Michael Jackson dead (or alive)


Tο άψυχο κορμί του "βασιλιά" της ποπ, Michael Jackson, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατό του, είναι σίγουρα μια από τις φωτογραφίες που προκάλεσαν ρίγος.  H φωτογραφία ήταν μια από όσες εμφάνισε ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση στην πολύκροτη δίκη του γιατρού του Jackson, Conrad Murray. O τελευταίος θα εκτίσει τέσσερα χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, μετά την κατηγορία για φόνο εξ αμελείας.
Αυτό που έμεινε (στην πραγματικότητα) από το Βασιλικό γάμο
Μπορεί η Kate Middleton να έλαμπε στον γάμο της χρονιάς, όμως η αδερφή της, Pippa- και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της- ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση και κυκλοφόρησαν "σφαίρα" στο διαδίκτυο.  Περισσότερο και από το φιλί της Kate και του William.
Ο άτακτος Κutcher και τα κορίτσια του

 

Ο Αston Kutser παίρνει ίσως το βραβείο του πιο άπιστου celebrity για το 2011. Ίσως όμως και του πιο άτυχου, καθώς όλες οι αταξίες του βγήκαν στη φόρα και αποτυπώθηκαν σε ουκ ολίγες φωτογραφίες. Άραγε ήρθε στην Αθήνα για να συνεχίσει το... έργο του;
Ο θάνατος του "κοριτσιού που τα είχε όλα"

 

Φήμη, διασημότητα, εκπληκτική καριέρα, αμέτρητοι έρωτες. Σίγουρα η ζωή της Elizabeth Taylor τα είχε όλα.
Ο θάνατος της το Μάρτιο του 2011, ήταν η τελική πράξη του δράματος, το οποίο συγκίνησε, εξόργισε, διασκέδασε πολλούς.
Η Elizabeth Taylor κέρδισε και με το παραπάνω το πιο ειλικρινές χειροκρότημα της ανθρωπότητας.
The end of a Harry Potter era

 

Το 2011 σηματοδότησε και το τέλος του κινηματογραφικού Harry Potter.
Οι fans κατασκήνωσαν για μέρες έξω από το σημείο που θα γινόταν η επίσημη πρεμιέρα, με την ελπίδα πως θα δουν από κοντά κάποιον από τους αγαπημένους τους ήρωες.
Ο ήρωας της παιδικής και εφηβικής μας ηλικίας μεγάλωσε και αναπόφευκτα μεγαλώσαμε και εμείς μαζί του...
Amy is Dead. Long live Amy!

 

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έμαθα για τον θάνατο της Amy Winehouse.
Ήταν η πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής μου άδειας και ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο αεροπλάνο για τις διακοπές όταν βλέπω το μήνυμα της κολλήτης μου στο κινητό.
Η Amy είναι νεκρή.
 Εκείνη τη στιγμή (ντρέπομαι που το παραδέχομαι) χάρηκα που ήμουν σε άδεια. Επειδή ήξερα τι θα επακολουθούσε...
Αν και το γεγονός δεν εξέπληξε ουσιαστικά κανέναν, αν αναλογιστείς την άσωτη ζωή της τραγουδίστριας, παρ' όλα αυτά ο κόσμος της showbiz έδειξε να συγκλονίζεται από τον πρόωρο χαμό, ίσως της πιο αδικημένης (από την ίδια της τη φύση) καλλιτέχνιδα των τελευταίων ετών.
R (i) P Steve Jobs

 

Εκτός από τον χώρο των τεχνών, ο χώρος της τεχνολογίας θρήνησε και αυτός το 2011, με το θάνατου (ποιου άλλου) του Steve Jobs.
Ο ιδρυτής της Apple λίγο πριν να χάσει την μάχη με τον καρκίνο είχε γίνει σκιά του εαυτού του και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σόκαραν πολλούς, καθώς αποδείκνυαν πως ακόμα και οι μύθοι δεν είναι άτρωτοι.
Η Λίμνη των (μαύρων) Κύκνων

 

Σίγουρα η ταινία Black Swan ήταν the talk of the town και το Δεκέμβριο του 2010 όταν κυκλοφόρησε αλλά και κατά τη διάρκεια του 2011, όταν προτάθηκε και για αρκετά Oscars.
A Lannister always wins his Emmy

 

Το τηλεοπτικό φαινόμενο του 2011 ήταν σίγουρα η σειρά επικής φαντασίας Game of Thrones.
Από τις σελίδες του George R. R. Martin μεταφέρθηκαν στην μικρή οθόνη, χαρακτήρες που μας καθήλωσαν με την πολυπλοκότητά τους και την πολύπλέυρη προσωπικότητα.
Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως, ήταν σίγουρα ο Tyrion Lannister, ο πανέξυπνος νάνος που κατάφερε να κάνει άνω κάτω ολόκληρα βασίλεια.
Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, Peter Dinklage κέρδισε το βραβείο Emmy για την ερμηνεία του.

από το cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου