Antonio Vazquez o μάντης του Μεξικό προβλέπει για το 2012

Written By Ανώνυμος on 4 Ιαν 2012 | 11:32

Ο αυτοαποκαλούμενος «Μεγάλος Μάντης» του Μεξικό, Antonio Vazquez, προβλέπει ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα, θα χάσει στις ερχόμενες εκλογές του 2012.

Επίσης, ανάμεσα στις προβλέψεις που έκανε για την νέα χρονιά ήταν και μια που αφορά δυο ΛατινοΑμερικάνους προέδρους, που δεν κατονομάζει, οι οποίοι θα «χτυπηθούν» από την ασθένεια του καρκίνου.


Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε προέβλεψε, μέσα από τις κάρτες Ταρώ τις οποίες μελετάει, την χειροτέρευση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, αλλά και τη δύσκολη κατάσταση που πλησιάζει για την Συρία: «Βλέπω περισσότερα προβλήματα για την Συρία παρά για το Ιράκ ή την Κορέα. Η Συρία είναι εναντίον του Ισλαμικού κόσμου και εναντίον της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Θα εισβάλουν σε αυτήν και θα έχουμε πολλούς θανάτους και θανάτους και θανάτους».

Έπειτα, μίλησε για τον Μπάρακ Ομπάμα και για την πρόβλεψη του που τον θέλει να χάνει τις εκλογές: « Νιώθω ότι ο Ομπάμα θα χάσει. Θα του επιτεθούν με άσχημο τρόπο. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πολλά χρήματα στις ΗΠΑ και θα τον πιέσουν πολύ ώστε να κάνει μεγάλα λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάντης.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο «Μέγας μάντης» είχε προβλέψει το ίδιο και πέρυσι, στην αρχή του 2011. Είχε δηλώσει τότε ότι η δημοτικότητα του Προέδρου έχει πέσει τόσο χαμηλά που δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να εκλεγεί ξανά.

Ο Vazquez κάνει προβλέψεις εδώ και 25 χρόνια, και όπως υποστηρίζει, το ποσοστό επιτυχίας του αγγίζει το 80%. Ωστόσο, οι περσινές του προβλέψεις για την δολοφονία ενός ΛατινοΑμερικάνου προέδρου ή της τραγουδίστριας Britney Spears, βγήκαν λανθασμένες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Antonio Vazquez γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τον δημοσιογράφο που σχολιάζει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του μάντη με πολύ καυστικό τρόπο.

Παρακολουθήστε το βίντεο...




από το protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου