Σέξι μόνο για μια φορά

Written By Ανώνυμος on 21 Ιαν 2012 | 13:57


Θυμάσαι πόσες φορές έχει δει την Σάσα Μπάστα, την Όλγα Φαρμάκη ή παλιότερα την Γωγώ Μαστροκώστα και την Βάνα Μπάρμπα γυμνή; Όχι. Αλλά σίγουρα δεν σου πέρασε απαρατήρητη η Σίσσυ Χρηστίδου απλωμένη στις σελίδες του καλοκαιρινού Nitro. Γιατί ήταν κάτι που έκανε πρώτη φορά. Και, κατά πάσα πιθανότητα, τελευταία. Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα one of a kind σέξι φωτογραφήσεων επώνυμων Ελληνίδων που ξεκίνησε με την ολόγυμνη Ζωή Λάσκαρη δίπλα στα λιοντάρια της Δήλου, στην ιστορική πρώτη φωτογράφηση του ελληνικού Playboy τον Οκτώβριο του 1985. Ξεχωρίσαμε τις πιο σέξι από αυτές που ακολούθησαν.


17, Μαίρη Συνατσάκη
H πρώτη της σέξι φωτογράφηση την χρονιά που μας πέρασε ήταν μια καλή αρχή, αποδεικνύοντας ότι όντως κάτι τρέχει με την Μαίρη. Ανυπομονούμε για το επόμενο της βήμα. Ακόμη και αν η ίδια επιμένει να πιστεύει ότι έχει χοντρά πόδια.

 

16, Ειρήνη Δούκα
Είναι εντελώς surreal ότι η παλαί ποτέ τραγουδίστρια των C-Real κατάφερε να είναι στην ζωή μας επί μια δεκαετία χωρίς να έχει ποτέ βγάλει βόλτα την σέξι εκδοχή του εαυτού της. Εύγε στα παιδιά από το Max που τα κατάφεραν. Κρίμα που όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρχει συνέχεια.

 

15, Πωλίνα
Πήγε για τρέλες στις Σεϋχέλλες (προφανώς την εποχή του ομώνυμου χιτ) για το Playboy Ιανουαρίου 1987. Μια χρονιά που επίσης περιλάμβανε τις γυμνές φωτογραφήσεις της Δήμητρας Γαλάνη και της Μαίρης Χρονοπούλου. Σίγουρα καλύτερη από αυτή που ακολούθησε, με Μάρω Κοντού, Ισμήνη Καλέση, Άντζελα Δημητρίου και Γιώργο Γερολυμάτο.

 

14, Καλομοίρα
Η πάλαι ποτέ εθνική μας παρθένα, έγινε επιτέλους γυναίκα. Όπως απέδειξε η καλοκαιρινή της φωτογράφηση για το Nitro, εκείνη με το χαρακτηριστικό κόκκινο bikini. Γιατί μερικές φορές ο γάμος κάνει καλό σε μια γυναίκα. Την βοηθάει να πετάξει στην άκρη τις ανασφάλειές της.

 

13, Ελισάβετ Σπανού
Ψηλή, μελαχρινή, αυθεντικά ροκ και –μέχρι πρότινος- φωτογραφικά αναξιοποίητη. Η φωτογράφηση της για το Nitro Ιανουαρίου έκλεισε τα στόματα όσων ποτέ δεν πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει η επόμενη κυριλέ μελαχρινή καψούρα μας.

 

12, Ρίκα Βαγιάννη
Νέα δημοσιογράφος φωτογραφίζεται σέξι για το εορταστικό τεύχος του Playboy 1986. Στο εξώφυλλο φοράει τουαλέτα, γάντια και κρατάει ένα ποτήρι σαμπάνια. Το εσωτερικό, είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.

 

11, Ειρήνη Μερκούρη
Δεν υπάρχει άντρας που να την έχει γνωρίσει από κοντά και να μην την έχει καψουρευτεί. Όπως μπορούν να σου επιβεβαιώσουν οι ξενύχτηδες. Αλλά εκείνη ποτέ της δεν μας έδωσε δικαιώματα. Εκτός από την μια και μοναδική φορά που φωτογραφήθηκε με μπικίνι, για το Maxim Νοεμβρίου 2006.


10, Νάντια Μουρούζη
Εντυπωσιακή –και βαθιά μελαγχολική- έναρξη των 90s, με την Νάντια να υποδύεται μεταξύ άλλων ένα άγγελο του Τσαρούχη σε μια ακόμη φωτογράφηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου για το Playboy.

 

9, Αγγελική Ηλιάδη 
Μας χόρεψε στο ταψί με κάθε εμφάνιση της στο Dancing with the Stars. Και μετά αποφάσισε να μας αποτελειώσει βγαίνοντας και (λίγο) σέξι για το εξώφυλλο του Nitro. Ελπίζουμε ο επικείμενος γάμος της να μην σταθεί εμπόδιο στην φωτογραφική της εξέλιξη. Είναι κρίμα από τον Θεό.

 

8, Ζωή Λάσκαρη
O Ντίνος Διαμαντόπουλος, ο αρχαιολογικός χώρος της Δήλου και η ξανθιά αγαπημένη Παναγιά ενός έθνους.  Η ιδανική έναρξη για την ελληνική έκδοση του Playboy το 1985. Αφετηρία για όλα –και όλες- όσες ακολούθησαν.

 

7, Σοφία Αλιμπέρτη
Γυμνή και ευλύγιστη στο εξώφυλλο του Max, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Πάριο. Από τα λίγα εξώφυλλα των late 90s που πραγματικά προκάλεσαν αίσθηση για το αναπάντεχο του πράγματος. Και όχι, δεν μετράω την τελευταία της φωτογράφηση για το Athens magazine.  Πολύ απλά δεν συγκρίνεται.

 

6, Ίνα Σιδέρη
H πιο ΄μοιραία και από τον θάνατο΄χορεύτρια του Θέμου θα έπρεπε να είναι κάθε μήνα απλωμένη στο εξώφυλλο και ενός διαφορετικού περιοδικού. Η ακατανόητη και πεισματική της άρνηση σε όλες τις σχετικές προτάσεις, μας στεναχωρεί. Αλλά και της δίνει μια θέση στην συγκεκριμένη λίστα, αφού έχει φωτογραφηθεί σέξι μόνο μια φορά, για χάρη του Max.


5, Ειρήνη Παπαδοπούλου
Το πιο γραμμωμένο κορμί από την εποχή που πρωτοέσκασε στην πιάτσα η Ελένη Πετρουλάκη επιμένει να μας στοιχειώνει τα καλοκαίρια μας με τις φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ευτυχώς που η πάλαι ποτέ απόφοιτος του X-Factor  αποφάσισε να μας το δείξει όπως του αρμόζει, δηλαδή στις σελίδες ενός περιοδικού.

 

4, Ασπασία Τζιτζικάκη
Η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη γιορτάζει τον Απρίλιο του 1993 τα 8 χρόνια του Playboy. Τότε δεν το ξέραμε, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία καλή one time only φωτογράφηση μιας δεκαετίας που επίσης περιελάμβανε τις Μαρία Ιωαννίδου, Κατερίνα Στανίση, Άντζυ Σαμίου, Ελένη Ερήμου και Σταμάτη Γαρδέλη (αγκαλιά με Μεξικάνα μοντέλα στην λίμνη Στυμφαλία).

 

3, Λάουρα Νάργιες
Η συμπαρουσιάστρια του Θέμου είχε μια ονειρεμένη επαγγελματικά χρονιά. Και μπράβο της. Το μόνο κακό είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναφωτογραφηθεί όπως πριν τρία χρόνια στο Nitro, όταν αυτό που αρχικά ξεκίνησε να είναι μια απλή λήψη με ένα λευκό t-shirt, κατέληξε στην πιο σέξι φωτογράφηση της ζωής της.

 

2, Μαρία Αντιμισάρη
Στην πίστα του Dancing with the Stars δεν φοβήθηκε ποτέ να βγει σέξι. Αλλά στην ζωή της παραμένει μια συνεσταλμένη χορεύτρια και φοιτήτρια, που δεν ψήνεται με το παιχνίδι της δημοσιότητας. Κάτι που κάνει τις συγκεκριμένες Φώτο συλλεκτικές.


1, Σίσσυ Χρηστίδου
Απορρίπτει προτάσεις για σέξι φωτογραφήσεις εδώ και μια δεκαετία, από τότε δηλαδή που την πρωτογνωρίσαμε ως την πιο σεμνή συμπαρουσιάστρια του Θέμου. Αλλά ποτέ μας δεν μπορέσαμε να της κρατήσουμε κακία για αυτό. Οπότε το μόνο που μένει είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έφτιαξε το καλοκαίρι με την συγκεκριμένη φωτογράφηση-έκπληξη. Να ελπίσουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια;

             
Θωμάς Σγουρός στο oneman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου