Να χαιρόμαστε το κράτος μας και αυτούς που μας κυβερνούν... Βρε ουστ από δω...

Written By Ανώνυμος on 8 Ιαν 2012 | 13:47

Ο πρώην βολευτής του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης με την μαύρη μερσεντές του παραβιάζει κόκκινα φανάρια... Πέντε τον αριθμό

Το αγόρι με τις ωραίες βλεφαρίδες αντί να δώσει μια εξήγηση στους αστυνομικούς γιατί παραβίαζε τα κόκκινα φανάρια άρχισε να τους επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς φτάνοντας ακόμα στο σημείο να τους κατηγορεί πως είναι αδιανόητο να δουλεύουν για έναν μισθό της τάξης των 500 και 600 ευρώ!


Του ζήτησαν να τους δώσει τα στοιχεία του, αλλά η εξουσία που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχει μπει καλά στο πετσί του και αντί να δώσει την ταυτότητα του συνέχισε να τους βρίζει.

Ενώ στην συνέχεια έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ο οποίος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο ,τραυματίζοντάς τον στα πόδια και το αποτέλεσμα: Ο αστυνομικός στο 401... Ο Κουλούρης αφού συνελήφθη και έδωσε κατάθεση στην Τροχαία Καισαριανής, πήγε να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του, παρά το αυτόφωρο.

Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και προκαλεί την αγανάκτηση του κόσμου καθώς ρωτάμε τώρα εμείς οι φτωχοί...  "Αν στη θέση του κ. Κουλούρη ήταν ένας απλός πολίτη, θα τον άφηναν ελεύθερο;"

Ο σύντροφος Παπουτσής φαίνεται ότι το σήκωσε το τηλέφωνο του τη νύχτα και έβγαλε το "μαγικό ραβδάκι" του και το έκανε το θαύμα του. Και ξανά ρωτάμε εμείς... "Δεν είναι λογικό να παρέμβει η Εισαγγελία"

Από την άλλη όμως νιώθουμε τυχεροί και ευτυχισμένοι που ο Κίμων Δεν έβαλε όπισθεν να τελειώσει το έργο του...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου