Όταν η Ελλάδα καταστρέφει προπονητές.

Written By Ανώνυμος on 9 Ιαν 2012 | 01:16

Και δεν μιλάμε για τους Έλληνες...

Ο λόγος για τον Φερέιρα. Δεν λέμε, καλός προπονητής και με καταξιωμένη καριέρα μέχρι στιγμής και με έργο. Αλλά αυτή την καραμέλα που άρχισε όλη η Παιανία να πιπιλάει από το περυσινό χαμένο ματς στο Καραΐσκάκη δεν λέγεται.


Σε όλα τα παιχνίδια μουρμουρίζει και αυτό ο Πορτογάλος δεν το είχε, αλλά το απέκτησε στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός σέρνεται τον τελευταίο καιρό και κάπως πρέπει να ισοσταθμίσει την κατάσταση.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως αποδείχθηκε με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με μοιρασμένες τελικές, με μικρότερη κατοχή μπάλας, με 30 λιγότερες πάσες και με τον διαιτητή να βοηθάει με τον τρόπο του, να πάει στην συνέντευξη τύπου προκατειλημμένος και να μιλάει για ομάδες με 14 παίχτες και να διαμαρτύρεται γιατί η Κέρκυρα έπαιξε μπάλα και δεν κάθισε να χάσει όπως με τον Ολυμπιακό. Παρεμπιπτόντως για να μην αρχίζουμε τα ίδια, οι κλασικές ευκαιρίες της Κέρκυρας στο ματς με τον Γαύρο ήταν περισσότερες. Ο Μέγιερι δεν άφησε να ήταν το τελικό σκορ σήμερα 3-4 άντε 3-5. 

Περισσότερο όμως Ολυμπιακούς κάνεις τους Κερκυραίους παρά Παναθηναϊκούς. Εκτός και άν ο Γκαλίνοβιτς έχει κλείσει στον Ολυμπιακό για του χρόνου και το ξεπλήρωνε με το να αφήνει την μπάλα να περνάει.

Στο προηγούμενο με τον Παναιτωλικό ήθελε και την νίκη σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να επιδείξει τίποτε, μιλώντας ξανά για την διαιτησία και για ένα πέναλτι που δυο καθηγητές διαιτησίας μίλησαν για πέσιμο του Βύντρα.

Ο Πορτογάλος έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για σφαλτοσφυρίγματα και ειδικά εναντίον της ομάδας του, αλλά ρε παιδί μου, αυτή η γκρίνια είναι που μας χαλάει. Δεν σου ταιριάζει ρε Ζεσουάλδο.. Κόψτο γιατί θα μείνεις γραφικός σαν τον Θεοδωρίδη και τον Καραγκούνη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου