Ανέκδοτο: Μπορείς να με σπρώξεις

Written By Ανώνυμος on 14 Ιαν 2012 | 13:04

Στις 03:30 το βράδι και ενώ το αντρόγυνο κοιμάται, κάποιος χτυπά το θυροτηλέφωνο. Δυνατά και ενοχλητικά. Πάει μες τα νεύρα από τον ύπνο και το χάλασμα που τρώει ο άντρας, και αγριεμένος ρωτάει: Ποιος; Απαντάει ένας τύπος στο παρακαλητό, σε παρακαλώ ρε φίλε, μπορείς να με σπρώξεις;


Με στα νεύρα τον διαολοστέλνει και του κλείνει το θυροτηλέφωνο. Πάει ξανά στο κρεβάτι την ώρα που είναι έτοιμος να σκεπαστεί ξαναχτυπάει το θυροτηλέφωνο. Τα νεύρα του έχουν βγει πάνω από το κεφάλι, ρωτάει αγριεμένα τι θέλει και ξαναπετάγεται ο τύπος και ξανά μανά το ίδιο. Έλα ρε φίλε, σε παρακαλώ, κατέβα να με σπρώξεις. Ξεσπάει ο άντρας, το σπίτι σου, την οικογένεια σου, τα πάντα-όλα μη τυχόν και ξαναχτυπήσεις το τηλέφωνο, θα σε ράνω, θα σε σκίσω και το κλείνει. Πάει να ξαναξαπλώσει και τον ρωτάει η γυναίκα του ποιος ήτανε.

Ένας μαλάκας μωρέ, της λέει, με έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλει να κατέβω να τον σπρώξω. Και εκεί πάνω τον αρχίζει η γυναίκα του, τα μυστήρια, ότι μπορεί να έχει πρόβλημα ο καημένος, έμεινε με το αμάξι του και δεν μπορεί να φύγει και το ένα και το άλλο. Θα ήθελες να το είχες πάθει εσύ αυτό και τέτοια. Τέλος πάντων πείθεται ο άντρας φοράει κάτι πάνω του κατεβαίνει να βοηθήσει τον τύπο. Βγαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν βλέπει κανένα. Ψάχνεται για κανά αμάξι σταματημένο τίποτα. Παραξενεύεται. Ε σε μια φάση αρχίζει και φωνάει.

Που είσαι ρε φίλε, εσύ που χτυπούσες το θυροτηλέφωνο, που ζητούσες να σε σπρώξω.
Κι ακούγεται μια φωνή. Εδώ στις κούνιες!

Τις ευχαριστίες μας στον ΤΑΡΖΑΝ. Στην φωτογραφία η Miranda Kerr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου