Από τις παράξενες ειδήσεις στον Κόσμο.

Written By Ανώνυμος on 9 Ιαν 2012 | 16:04


Εικόνες σοκ στην Ινδία, με λεοπάρδαλη να επιτίθεται σε 4 ανθρώπους και να τους τραυματίζει σοβαρά. Εικόνες που σοκάρουν (Pics)



Επίθεση από λεοπάρδαλη δέχθηκαν τέσσερις άνθρωποι στην πόλη Guawahati της Ινδίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, σε έναν από αυτούς η λεοπάρδαλη του πήρε στην κυριολεξία το σκαλπ, ωστόσο ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει.

 

Το αιλουροειδές μπήκε σε σπίτι, προκαλώντας πανικό, μέχρι που ένας περαστικός οδηγός κατάφερε να το αιχμαλωτίσει και να το κρατήσει σε κλουβί,μέχρι που έφτασαν άνδρες του υπουργείου περιβάλλοντος και το νάρκωσαν.

 

"Όταν είδαμε το ζώο μέσα στο σπίτι πάθαμε σοκ. Τρόμαξε και άρχισε να μας επιτίθεται" δήλωσε ο Nipu Das αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η λεοπάρδαλη μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο. Πιθανότατα βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή, χάνοντας το δρόμο της ενώ έψαχνε για τροφή.

 

Τους τελευταίους μήνες μεγάλες εκτάσεις ζούγκλας έχουν εκκαθαριστεί προκειμένου να χτιστούν σπίτια, κάτι που έχει οδηγήσει στην αύξηση των επιθέσεων σε ανθρώπους από ζώα που δυσκολεύονται πλέον να βρουν τροφή.

από το news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου