Όταν το κλεμμένο iPhone ενός Έλληνα έγινε είδηση σε γνωστό αμερικανικό site!

Written By Ανώνυμος on 9 Ιαν 2012 | 20:08

Σας είχαμε γράψει στο παρελθόν για την εφαρμογή «Find my iPhone» που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους χρήστες των smartphones!

Ένας Έλληνας λοιπόν την χρησιμοποίησε, ξαναβρήκε το τηλέφωνό του και έγινε είδηση σε ένα από τα πιο γνωστά τεχνολογικά sites του εξωτερικού, το αμερικανικό Techcrunch.


Συγκεκριμένα ο Νίκος Κακαβούλης βρισκόταν σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας στην Αθήνα, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε το iPhone του, το οποίο το είχε ξεχάσει στο νιπτήρα της τουαλέτας του καταστήματος.

Αμέσως, επικοινώνησε με το προσωπικό αλλά το κινητό του είχε εξαφανιστεί.

Μην έχοντας άλλη λύση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή «Find my iPhone» που είχε εγκαταστήσει στη συσκευή του.

Λίγο αργότερο ένας θόρυβος ακουγόταν μέσα στο μαγαζί. Ψάχνοντας γύρω του εντόπισε το σημείο από το οποίο προερχόταν ο θόρυβος σε ένα τραπέζι όπου καθόταν ένα ζευγάρι με δύο μωρά.

Τους πλησίασε όσο ο θόρυβος επέμενε και τους ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι για το χαμένο του iPhone. Αυτοί αρνήθηκαν, όταν όμως ο θόρυβος επέμενε, διαπίστωσε ότι προερχόταν από την τσέπη του άνδρα του ζευγαριού.

Ο ίδιος δήλωσε ξαφνιασμένος, αναφέροντας ότι βρήκε το κινητό στο πάτωμα του καταστήματος, ενώ η σύζυγός του αρκέστηκε στο να του αναφέρει «τώρα το έχεις πίσω, ποιο είναι το πρόβλημά σου».

Μέχρι να έρθει η αστυνομία, το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί, χωρίς καν να ζητήσει συγγνώμη.

από το dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου