Ορφανές δίδυμες χωρίστηκαν επί 30 χρόνια - συναντήθηκαν στην άλλη άκρη του κόσμου

Written By Ανώνυμος on 3 Φεβ 2012 | 11:49

Η μοίρα παίζει εντυπωσιακά παιχνίδια που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, επιβεβαιώνει ένα θέμα της Ντέιλι Τελεγκραφ στη Βρετανία.

Δύο δίδυμα κορίτσια που χωρίστηκαν στην Ινδονησία όταν ήταν ακόμη μωρά σε ορφανοτροφείο, κατέληξαν να μένουν σε σπίτια λίγες δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, στη... Σουηδία.


Η Εμιλι Φαλκ και η Λιν Μπάκμαν δεν είχαν δει ποτέ η μία την άλλη, αν και είχαν γεννηθεί από την ίδια μητέρα με λίγα λεπτά διαφορά, πριν σχεδόν 30 χρόνια. Κατέληξαν στο ορφανοτροφείο της Σεμαράγκ, όπου υιοθετήθηκαν από δύο διαφορετικά ζευγάρια Σουηδών και έζησαν «φυσιολογικά» στην σκανδιναβική χώρα, μέχρι πέρυσι.

Στα χαρτιά που είχαν δοθεί στους γονείς δεν υπήρχε καμία αναφορά σε ύπαρξη αδερφής, αλλά ο ταξιτζής που μετέφερε τους γονείς της Λιν τους ρώτησε «τι έγινε με την άλλη, την αδερφή;» και τους ανέφερε το όνομά της, το οποίο και σημείωσαν κάπου.

Αργότερα και ενώ Εμιλι και Λιν ήταν ακόμη πολύ μικρές, οι Μπάκμαν εντόπισαν τους Φαλκ και συνέκριναν έγγραφα και φωτογραφίες, για να απορρίψουν αυτή τη θεωρία. «Υπήρχαν διάφορα στοιχεία που δεν ταίριαζαν» στα έγγραφα, σχολίασε η Εμιλι, όπως το όνομα του πατέρα, αν και η μητέρα φαινόταν να είναι η ίδια.

Τελικά, οι δύο οικογένειες απέρριψαν τη θεωρία και τελικά διέκοψαν τις επαφές τους, ενώ και οι δύο αδερφές, που σαν παιδιά την είχαν ακούσει, είχαν ξεχάσει την ύπαρξή της.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν η Εμιλι θέλησε να παντρευτεί και άρχισε ξανά να εξετάζει την καταγωγή της. Μαθαίνοντας εκ νέου όσα συνέβησαν, αποφάσισε να αναζητήσει την Λιν, μέσω και -τι άλλο- του Facebook, όπου την βρήκε.

«Γεννήθηκα στην Σεμαράνγκ στις 18 Μαρτίου 1983 και η βιολογική μου μητέρα μου είναι η Μαριάτι Ρατζιμαν», έγραψε η Εμιλι, για να απαντήσει η Λιν ότι «Αυτό είναι το όνομα και της δικής μου μητέρας και αυτά είναι τα γενέθλιά μου!»

Οπως αποδείχθηκε, είχαν και πολλά άλλα κοινά. Ζουν μόλις 40 χλμ. η μία από την άλλη στη νότια Σουηδία, είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί, παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά, ενώ το τραγούδι που χόρεψαν στη δεξίωση ήταν και για τις δύο το «You and Me» των Lifehouse. «Ηταν εξαιρετικά περίεργο» παραδέχεται η Εμιλι.

Τα πράγματα επιβεβαιώθηκαν και με το τεστ DNA που έδειξε ότι κατά 99,98% είναι αδερφές. «Θυμάμαι ότι όταν η Λιν με πήρε για να μου πει τα αποτελέσματα, καθόμουν στο αυτοκίνητο και άρχισα να γελάω, επειδή ήταν πραγματικά τόσο περίεργο».

Το πλέον εντυπωσιακό, ωστόσο, προέρχεται από την πρόθεσή τους να γυρίσουν στην Ινδονησία, αναζητώντας τον βιολογικό τους πατέρα, καθώς εμφανίζονται δύο ονόματα στα έγγραφα. Το ένα, ανήκει σε έναν... οδηγό ταξί!

«Είμαστε πραγματικά περίεργες να μάθουμε εάν ήταν ο συγκεκριμένος ταξιτζής», σημειώνει η Εμιλι...

από το ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου