Ο Δεκάλογος του «ΟΧΙ» στο νέο μνημόνιο!

Written By Ανώνυμος on 12 Φεβ 2012 | 10:34

Με αφορμή το ψηφίζω "ΝΑΙ" στο νέο μνημόνιο οι αντιδράσεις από αναγνώστες ήταν πολλές και έτσι έχουμε..  

Το Δεκάλογο του «ΟΧΙ» στο νέο μνημόνιο :

1. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, για να μην εξαθλιώσω το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Με 400 ευρώ το μήνα, δεν μπορεί να ζήσει ΚΑΝΕΙΣ.


2. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, για να μην ξεριζώσω κάθε έννοια εργασιακής ασφάλειας και σταθερότητας στη χώρα μου.

3. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, για να μην προκαλέσω βαθύτερη ύφεση στην ελληνική οικονομία. Επί 2 χρόνια δίνω λάθος φάρμακο στον ασθενή, αν συνεχίσω, θα τον σκοτώσω.

4. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, γιατί δεν εκβιάζομαι από κανέναν τροικανό, κανέναν εταίρο και καμμία αγορά. Ψευτοδιλλήματα περί χρεοκοπίας, αλλού.

5. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, γιατί δεν δικαιούμαι να την υπερψηφίσω, εκπροσωπώντας τους Έλληνες πολίτες που με ψήφισαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Εκείνους εκπροσωπώ, κανέναν άλλον.

6. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, για να μην χρεοκοπήσω (και επίσημα) σε λίγους μήνες. Τα λεφτά του δανείου δεν θα πέσουν στην αγορά, αλλά θα εξοφλήσουν τόκους και χρεολύσια. Τα νέα μέτρα, θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση, επομένως και μεγαλύτερα ελλείμματα.

7. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, γιατί οι «θυσίες» των 2 τελευταίων ετών, δημιούργησαν πρωτογενές πλεόνασμα στον τακτικό προϋπολογισμό το 2ο εξάμηνο του 2011,ύψους 832 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως καλύπτω μισθούς και συντάξεις.

8. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, γιατί δεν θα ξεπουλήσω τη χώρα μου στους δανειστές. Δεν θα παίρνουν αυτόματα εκτάσεις γης, ακίνητα, και κοιτάσματα υδρογονανθράκων, όποτε δεν μπορώ να εξοφλώ κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια του νέου δανείου. Δεν παραδίδω άνευ όρων την εθνική κυριαρχία της χώρας.

9. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, για να στείλω ένα μήνυμα σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση και τους λαούς της, ότι δεν εκβιάζομαι για να εφαρμόσω αδιέξοδες πολιτικές. Και μένω νομίμως εντός της Ε.Ε.

10. Ψηφίζω «ΟΧΙ» στη νέα δανειακή σύμβαση, γιατί είμαι Έλληνας, και νιώθω περήφανος. 70 χρόνια μετά, θα ξαναπώ όχι, και θα ξανασταθώ στα πόδια μου.

επιστολή αναγνώστη στο Goodstory

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου