Έξαλλη η Daily Mail με τις γυμνές αθλήτριες

Written By Ανώνυμος on 3 Μαρ 2012 | 16:12

Ανούσιες και γελοίες θεωρεί αρθρογράφος της μεγάλης βρετανικής εφημερίδας τις σέξι φωτογραφίσεις κοριτσιών της ολυμπιακής ομάδας σε περιοδικά, διαφημιστικές καμπάνιες και ημερολόγια....
«Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είδους κληρονομιά θα αφήσουν πίσω τους αυτά τα παιδιά, του αθλητικού θρύλου ή της φτηνής γκλαμουριάς; Υπάρχει ακόμη μια αρχοντιά στην έννοια του αθλητισμού, ειδικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, όπου αντανακλάται η περηφάνια του εθνοσήμου, η ανθρώπινη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου και η σιδηρά πειθαρχία. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα ιδανικά δεν θα έχουν αμαυρωθεί πολύ όταν επιτέλους ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 (στο Λονδίνο)», γράφει με την αιχμηρή της πένα η Jan Moir η οποία έχει πολλές φορές διχάσει με τα άρθρα της τους αναγνώστες της βρετανικής Daily Mail.
Η αρθρογράφος καταρχήν τα βάζει με την σταρ της ποδηλασίας, Βικτόρια Πέντελτον η οποία είναι η μεγάλη ελπίδα των Βρετανών για χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο: «Αθλήτριες σαν την 31χρονη Πέντελτον πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν χρήματα, αυτό είναι κατανοητό. Αλλά αλήθεια πρέπει να είναι τόσο άθλιο τρόπο, με τέτοια καταθλιπτικά πολύ εμμονή στο σεξ, τόσο ανελέητα προβλέψιμη και τόσο απροκάλυπτα χυδαία;»!
Pendleton0 copyvictoria-pendleton-6Pendleton004
Σειρά παίρνουν η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Τζένα Ράνταλ…
Jenna Randall 1 copyJenna Randall 2
…η σταρ του τριάθλου Χόλι Αβιλ…
Hollie Avil copy_copy
… η πρωταθλήτρια του κανό Τζες Γουόλκερ…
Jess Walker
...η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας Ρεβέκα Ρομέρο...
Rebecca Romero
…οι πολίστριες Βίκι Χόκινς και Φραντσέσκα Σνελ...
Vicki HawkinsFrancesca Snell1
..,ενώ τα εξ αμάξης έσυρε και στην αθλήτρια του στίβου Τζέσικα Ένις…
jessica-ennis-
Το αισθητικό αποτέλεσμα πάντως των περισσότερων φωτογραφίσεων ήταν εξαιρετικό και καθόλου ενοχλητικό, ακόμη και για τους φανατικούς λάτρεις του υψηλού πρωταθλητισμού.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου