Οι 10 ποιο επικύνδυνες πόλεις του κόσμου !

Written By Black Hole on 19 Ιαν 2011 | 12:58

Η μαφία, τα ναρκωτικά η εγκληματικότητα, κάνουν αυτές τις πόλεις τις πιο επικίνδυνες από όλες. Ανάμεσά τους η Μπανγκόγκ,η βαγδάτη και το Ρίο. 










10 - Bangkok, Thailand


Η Ταϊλάνδη είναι το νούμερο 1 παραγωγός οπίου και ηρωίνης στον κόσμο. Η σημαντικότερη πόλη για την διακίνηση των ναρκωτικών είναι η πρωτεύουσα της το Μπανγκόκ. Ως εκ τούτου την καθιστούν ανασφαλή. Πέρυσι είχαν  20.000 επιθέσεις, 13.500 διαρρήξεις, και 5.000 δολοφονίες. Αυτό την κατατάσσει στην κορυφή της Νοτιοανατολικής Ασίας. 



9 - Guatemala City, Guatemala


Η κυβέρνηση είναι πολύ διεφθαρμένη, έχει πάρε - δώσε κάθε μέρα με τους άρχοντες των ναρκωτικών. Η πόλη Γουατεμάλα είναι ένα σημείο συγκέντρωσης  της Νότιας Αμερικής για τους εμπόρους ναρκωτικών. Υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας σε αυτήν την πόλη πρωτεύουσα και πολλοί τουρίστες είναι θύματα της ένοπλης ληστείας, βιασμού ή ακόμη και φόνου. 


8 - Baghdad, Iraq


Δεν έχει σημασία ποιος είστε, στο Ιράκ δεν πρόκειται να είσαι ασφαλής. Είναι μια κατεστραμμένη χώρα με μεγάλη την εγκληματικότητα και τη βία. Η Βαγδάτη είναι μία Πόλη απελπισία.Μια πολύ μεγάλη απειλή είναι οι καμικάζι αυτοκτονίας . Απαγωγές και δολοφονίες γίνονται καθημερινά . 




7 - Grozny, Chechnya, Russia


Εδώ η ρωσική μαφία είναι ποιο πάνω από την αστυνομία. Αυτή η πόλη δεν διευθύνεται από κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά από γκάνγκστερ. Ένας Ρώσος δολοφονείται εδώ κάθε 20 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν 85 δολοφονίες την ημέρα. Η πορνεία και η διακίνηση ναρκωτικών τρέχει από το ρωσικό συνδικάτο του εγκλήματος . Απαγωγές και βιασμοί εδώ είναι σύνηθες . Η Τσετσενία είναι σίγουρα μια τριτοκοσμική Πόλη . Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν επισκεφθούν το Grozny.

6 - Rio de Janeiro, Brazil


Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στην Βραζιλία, σκέφτεται δύο φορές. Δεν είναι θέμα του αν θα πέσεις θύμα ληστείας αλλά το πότε.  Όταν κατεβείτε από το αεροπλάνο στο Ρίο, θα σας δώσουν ένα φυλλάδιο όπου θα σας ενημερώνουν ότι δεν πρέπει να φοράτε κόσμημα και να μην έχετε πορτοφόλι επάνω σας .Τα Ποσοστά εγκληματικότητας έχουν εκτιναχθεί τα τελευταία 2 χρόνια. Ένα καρτέλ των ναρκωτικών, το οποίο ονομάζεται Piranhas, κατοικεί στο Ρίο, και είναι υπεύθυνες για πολλές δολοφονίες και απαγωγές. Υπήρχαν 8000 δολοφονίες στο Ρίο το περασμένο έτος, που είναι κοντά στο 20 δολοφονίες την ημέρα. 


5 - Bogota, Colombia


Η Μπογκοτά είναι το κεντρικό λιμάνι για τα ναρκωτικά και για τα όπλα που έρχονται στην Κολομβία από τον Παναμά. 'Εχουμε καθημερινές δολοφονίες και την νυχτερινή έξοδο πρέπει να την ξεχάσετε. Δεν θα ήταν κακή ιδέα αν είχατε μαζί σας και ένα μεγάλο μαχαίρι ώστε να αποφύγετε μια ληστεία. 


4.Cape Town, South Africa


Για πολλά χρόνια οι δολοφονίες και οι ληστείες είναι σε πολύ υψηλά ποσοστά  στο Κέιπ Τάουν. Σε ένα έτος, είχαν 71.500 σεξουαλικά αδικήματα, 18.400 ληστείες και 13.900 κλοπές . Γίνονται περίπου 50 δολοφονίες την ημέρα, στη Νότια Αφρική και περισσότερες από τις μισές από αυτές τις  δολοφονίες γίνονται στο Κέιπ Τάουν.


3 - Mogadishu, Somalia


Είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε στατιστικά στοιχεία για αυτή την πόλη. Ακόμη και χωρίς τα στατιστικά δεδομένα για την πόλη αυτή, οι κυβερνητικές προειδοποιήσεις που δίνονται σε όσους ταξιδεύουν εδώ είναι εξαιρετικά υψηλές. Το Μογκαντίσου έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά τρομοκρατικών επιθέσεων στον κόσμο. Υπάρχει ένας συνεχής εμφύλιος πόλεμος , που θέτει σε τεράστιο κίνδυνο όσους ταξιδεύουν εκεί. Εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίζονται κάθε μέρα στο Μογκαντίσου . Κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτώθηκαν εκεί, που σίγουρα οι αριθμοί θα ήταν εξωφρενικοί. Λεηλασίες, απαγωγές, πυροβολισμούς, κ.λπ. .. κάνει το Μογκαντίσου μια από τις 3 πιο επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο.




2.Ciudad Juarez, Mexico


Αυτός ο τόπος έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με ληστείες, απαγωγές, σεξουαλικές κακοποιήσεις που σχετίζονται φυσικά με τα ναρκωτικά . Έχουν 120 φόνους ανά 100.000 κατοίκους στο Σιουδάδ Χουάρες και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σύνορα με τις ΗΠΑ. Πρόσφατα τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν αρχίσει έναν πόλεμο μεταξύ τους, γεγονός που καθιστά την πόλη πολύ επικίνδυνη για τους ταξιδιώτες. . Είναι το νούμερο δύο στις πόλεις στον κόσμο για τις δολοφονίες και οι περισσότεροι από αυτές συνδέονται με τα ναρκωτικά. Το 50% όλων των δολοφονιών στο Μεξικό προέρχονται από το Σιουδάδ Χουάρες.




1 - Caracas, Venezuela


Η Αμερική είναι μακράν το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο. Αν ψάξεις  επικίνδυνα μέρη στο internet, θα βρείτε τουλάχιστον 20 πόλεις της Νότιας Αμερικής στον κατάλογο. Το Καράκας έχει το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο στις δολοφονίες . Έχει αυτήν η πόλη το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών , απαγωγών και βιασμών ανα 1000.000 κατοίκους. Το 2009 αναφέρθηκαν 130 δολοφονίες και 537 απαγωγές. Το παρατσούκλι του Καράκας είναι " Η πρωτεύουσα των δολοφονιών" . Για να μην αναφέρουμε οτι η Βενεζουέλα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης. . Καλύτερα να είστε μαφιόζος εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Καρακάς.

araxtoikailight
typografikos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου