Αν γυρίσει ο Πατέρας θα πάμε στο +11

Written By Creatore on 18 Ιαν 2011 | 22:26

Σαφείς αιχμές κατά του Νικόλα  Πατέρα άφησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους του Ολυμπιακού τονίζοντας πως πλέον δεν έχει σχέσεις με τον πρώην…. κολλητό του. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε, πλην των άλλων, πως έχει «κλεισμένους» τρεις παίκτες μαζί με τον Χαβίτο ενώ παράλληλα επεσήμανε πως ο Βαλβέρδε θα μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Αρχικά αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, εξεπέλυσε τα πυρά του: «Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε ο Πατέρας, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις σέχεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Δεν τον πήρα επειδή μείναμε εκτός Ευρώπης. Ετσι και αλλιώς από την στιγμή που πήρα τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε θα επέστρεφε. Ηταν θέμα απόφασής μου από την πρώτη στιγμή. Συνεργαζόμαστε άψογα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σπουδαίος επαγγελματίας. Την δουλειά του την είδαμε και την πρώτη φορά που ήρθε και τώρα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Θα μείνει πολλά χρόνια μαζί μας. Εχουμε όραμα για τον Ολυμπιακό και εγώ και αυτός. Και το όραμα αυτό δεν περιορίζεται στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα.»

Για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι και το ελληνικό «αίμα» που θέλει να βάλει στην ομάδα δήλωσε  «Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Έλληνες παίκτες. Έχουμε κλείσει ήδη τρεις για το καλοκαίρι, εκτός από τον Χαβίτο..  Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, αλλά εμείς δεν κάνουμε σπατάλες. Κάναμε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι γιατί η ομάδα χρειάζονταν πολύ μεγάλη ενίσχυση. Ηταν απαραίτητο. Δεν ξοδέψαμε όμως αλόγιστα. Για να ξέρετε σε επίπεδο μπάτζετ (κόστος συμβολαίων) είμαστε και λίγο πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι».

Για την ΑΕΚ, τόνισε: «Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ.»

Για τους Μιραλάς και Κουμορτζί: «Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος". Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί.»

Τέλος αναφέρθηκε και στην βία στα γήπεδα: «Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη.»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου