Ακυρο σε Γαλατά για Σισέ

Written By Creatore on 18 Ιαν 2011 | 22:22


Την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού εισέπραξε ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ, όταν του μετέφερε πρόταση της Γαλατασαράι για την απόκτηση του γάλλου άσουΤο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, πήρε σάρκα και οστά, καθώς η πρόταση εκ Τουρκίας ήταν η πρώτη επίσημη που έφθασε στην ομάδα του τριφυλλιού.
Ο γάλλος εκπρόσωπος του παίκτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος απέρριψε την πρόταση της Γαλατασαράι, πριν καν η κουβέντα φτάσει στο οικονομικό κομμάτι, που σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία ανερχόταν στα 7 εκατομμύρια ευρω.
Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει τον Σισέ στο δυναμικό του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της διοίκησης ότι πρόθεσή του είναι να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα.
Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, οι οποίοι γενικότερα έχουν κάνει δυναμικό μπάσιμο στη μεταγραφική ευρωπαϊκή αγορά, δεν αποτελούν προορισμό προτεραιότητας για τον Σισέ, δεδομένου του γεγονότος ότι για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον -έστω και φιλολογικό επίπεδο- ομάδες με πολύ μεγαλύτερο πρεστίζ και προερχόμενες από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Αρα, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του γάλλου αν η επόμενη πρόταση έρθει από Αγγλία ή Ισπανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου