"Έκανες την Ιταλία μπορντέλο" (vid)

Written By Ανώνυμος on 31 Ιαν 2011 | 11:58

«Η Ιταλία δεν είναι μπορντέλο», φώναξαν χιλιάδες γυναίκες έξω από τη Σκάλα του Μιλάνο οι οποίες συγκεντρώθηκαν για να δείξουν ότι στη χώρα τους δεν έχει μόνο πόρνες πολυτελείας αλλά και γυναίκες με ήθη.

Εκτός από γυναικείες οργανώσεις στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν κόμματα της κεντροαριστεράς, το µεγαλύτερο συνδικάτο της Ιταλίας Cgil και η οργάνωση για τα δικαιώµατα των οµοφυλοφίλων Arcigay.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν την παραίτηση του Μπερλουσκόνι ενώ οι γυναίκες είχαν καρφιτσώσει φωτοτυπίες των ταυτοτήτων τους για να δείξουν ότι δεν ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα ούτε είναι «γλάστρες» σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ.

Στο πλευρό των διαδηλωτών βρέθηκε και ο νοµπελίστας συγγραφέας Ντάριο Φο με τη σύζυγό του-ηθοποιό Φράνκα Ράµε η οποία είπε «Ο Σίλβιο αγαπάει τις γυναίκες και κυρίως εκείνες που έχουν ακάλυπτο το στήθος τους και δεν φορούν σλιπ»

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, από την πλευρά τους οι πόρνες πολυτελείας συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον Καβαλιέρε παρά τις αποκαλύψεις που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Με τις εφηµερίδες γεµάτες µε ειδήσεις από αυτή την ιστορία, ανησυχώ για το παιδί µου και γι’ αυτά που θα µπορούσαν να λένε οι άλλες µητέρες στο σχολείο», είπε η Μαριαστέλα Γκαρσία Πολάνκο, μια από τις εκατοντάδες γυναίκες που συμμετείχαν στα «καυτά» πάρτι του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

«Δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο µε ανήλικες, αφού η αλήθεια είναι ότι τα πάρτι ήταν κανονικά δείπνα που τέλειωναν µε τον Μπερλουσκόνι να τραγουδάει καραόκε», προσέθεσε.

Αρκετοί αναλυτές αναρωτιούνται αν τελικά ο Καβαλιέρε γέννησε την κρίση ή η κρίση τον Καβαλιέρε. 

«Για πολλούς Ιταλούς, όµως, οι αδυναµίες του Μπερλουσκόνι δείχνουν πόσο ανθρώπινος παραµένει. “Είναι ένας απόεµάς”, υποστηρίζουν. Η Αριστερά δεν ενδιαφέρεται πλέον για το στοµάχι της Ιταλίας. Εχειπάψει να είναι ο καταλύτης της αστικής συνείδησης», αναφέρει ο συγγραφέας Ροµπέρτο Σαβιάνο.

Παράλληλα, ακόμα και αν ο Μπερλουσκόνι αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή η Ιταλία δε θα μείνει χωρίς «διάδοχο» αφού πολύ σοβαρά σκέφτεται να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές η πρωτότοκη κόρη του Ιταλού πρωθυπουργού, Μαρίνα.

Η 44χρονη είναι γνωστή για την αγάπη της στα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τις κοντέ φούστες ενώ διευθύνει τις επιχειρήσεις του πατέρα της.

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι είναι η 48η πιο πλούσια γυναίκα στην υφήλιο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου