Στα ίχνη των 5 διαδόχων της κόκας

Written By Oratios on 19 Φεβ 2011 | 13:27


Η ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΟΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ --- Για κάθε βασιλιά υπάρχει και ένας διάδοχος. Για κάθε βαρόνο, επίσης...

Και επειδή η αστραφτερή πελατεία της λευκής σκόνης στη νυχτερινή Αθήνα αποτελεί μια πολύ προσοδοφόρα αγορά, η εξάρθρωση πριν από λίγες εβδομάδες της συμμορίας με τις Porsche, που στην ατζέντα της υπήρχαν τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, άφησε ένα κενό στην κλίκα των dealer της κοκαΐνης που δεν μπορούσε παρά να καλυφθεί άμεσα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν βάλει στο στόχαστρό τους μια πενταμελή ομάδα που λειτουργούσε ως «παρακλάδι» της συμμορίας με τις Porsche και που, τώρα, εκτιμάται ότι… αναβαθμίστηκε σε αντικαταστάτη της. Πρόκειται για πέντε νεαρά άτομα, που κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για… τις Porsche, οι αστυνομικοί τους είχαν δει και τους είχαν φωτογραφίσει να συναντώνται τακτικά με τη συμμορία και να προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, τα «ραντεβού» γινόντουσαν κάθε Πέμπτη σε διάφορα σημεία της Αθήνας και οι πέντε νεαροί προμηθεύονταν στο χέρι έναντι πάντα μετρητών ποσότητες από 100 γραμμάρια μέχρι και μισό κιλό κοκαΐνης. Μετά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι πέντε αγοραστές επισκέπτονταν συγκεκριμένα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και στα νότια προάστια. Αρχικά οι άνδρες της Δίωξης θεώρησαν ότι αυτά τα πέντε «παρακλάδια» είχαν «εμπορική» σχέση με τη συμμορία και για τον λόγο αυτόν δεν έκαναν κάποια κίνηση να τους συλλάβουν εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να μη χαλάσει η βασική τους επιχείρηση εξάρθρωσης του «κορμού» της σπείρας και όχι των «πελατών».

Όταν όμως κατάλαβαν ότι οι πέντε καλοντυμένοι νεαροί που κυκλοφορούσαν οι τρεις με πολυτελή τζιπ και οι δύο με ακριβές μηχανές ήταν ουσιαστικά ένα αυτόνομο κύκλωμα, ξεκίνησαν μια παράλληλη παρακολούθηση, η οποία τώρα φαίνεται πως είναι κοντά στο να αποδώσει καρπούς। Οι πληροφορίες που έχει η Δίωξη Ναρκωτικών αυτήν τη στιγμή, δείχνουν ότι από τη στιγμή που έχασαν την «επαφή» τους με… τις Porsche, οι πέντε νεαροί συνεργάζονται με Νιγηριανούς, οι οποίοι προμηθεύονται την κοκαΐνη από τη Βραζιλία. Επίσης, από την παρακολούθηση των… διαδόχων της συμμορίας διαπιστώθηκε ότι από τη στιγμή που «οι Porsche μπήκαν στο γκαράζ», εκείνοι χάθηκαν για λίγο καιρό από το προσκήνιο. Περίμεναν να καθίσει η (λευκή) σκόνη που σηκώθηκε από την εξάρθρωση της σπείρας και τώρα βγήκαν πάλι στο προσκήνιο, πιθανώς για να αναλάβουν το καρνέ της συμμορίας με τις Porsche.


newsday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου