Ατύχημα με την Bentley ο Σισέ!

Written By Oratios on 8 Φεβ 2011 | 16:44


Tροχαίο ατύχημα είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την επιστροφή του από την προπόνηση στην Παιανία, χωρίς όμως να πάθει το παραμικρό! Απαντάει σε δημοσίευμα ο εκνευρισμένος Γάλλος. Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την αποχώρησή του από την προπόνηση της Παιανίας είχε τροχαίο με την Bentley, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Υπεύθυνος είναι ο άλλος οδηγός που παραβίασε το stop.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γάλλος φορ τρακάρει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα και μάλιστα με το ίδιο αυτοκίνητο. Ο 29χρονος άσος είχε τρακάρει την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά τότε πηγαίνοντας προς τις πράσινες αθλητικές εγκαταστάσεις. Το πανάκριβο μαύρο αμάξι του Σισέ είχε υποστεί σημαντική ζημιά τότε...

Πάντως, ο Σισέ δεν φταίει για το τρακάρισμα, καθώς ο άλλος οδηγός έφυγε από Stop και έπεσε ελαφρά στο αυτοκίνητο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Εκνευρισμένος ο Σισέ με δημοσίευμα

Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθεί επίσημα για δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να έχει συνάντηση (την Παρασκευή) με τον Νικόλα Πατέρα. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού και ο Σισέ μίλησαν για διάφορα θέματα και μέσα σε αυτά ήταν το μέλλον του αρχηγού στην ομάδα. Ο Σισέ είναι εκνευρισμένος με όσα έχουν ειπωθεί και θα δώσει την απάντησή του.

Ατομικό πρόγραμμα ο Τζιμπρίλ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα।


newsday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου