Αποθέωση στην Παιανία

Written By Creatore on 20 Φεβ 2011 | 00:42

Περισσότεροι από 500 φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κατακλύσει την είσοδο της Παιανίας, περιμένοντας τους παίκτες του Τριφυλλιού για να τους αποθεώσουν.
Μετά τα αίσχη που συνέβησαν στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Παιανία, όμως η παρουσία περισσότερων από 500 οπαδών της ομάδας δεν αφήνει το λεωφορείο του Τριφυλλιού να μπει στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων. 
Κάποιοι εκπρόσωποι των οπαδών μπήκαν στο λεωφορείο με την αποστολή του Τριφυλλιού και είπαν στους παίκτες: "Είμαστε εδώ για να σας αποθεώσουμε. Σήμερα τα βάλατε με όλο το κατεστημένο και κερδίσατε. Τους ξεφτιλίσατε όλους, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός." 
Στη συνέχεια οι φίλοι του Τριφυλλιού φώναξαν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, αλλά και εναντίον της διοίκησης, η οποία "άφησε απροστάτευτη την ομάδα". Βολές και κατά του μέλους της διοίκησης, Γιώργου Σπηλιωτόπουλου.
2:29 Ακόμα δεν έχει περάσει μέσα στο χώρο της Παιανίας το λεωφορείο του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς να μην σταματούν να αποθεώνουν τους παίκτες του Τριφυλλιού.
12:32 Μέσα στην Παιανία βρίσκονται κάποιοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά το πούλμαν παραμένει εκτός!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου