Ε, ναι λοιπόν! Αυτός είναι ο Νίκος Μουτσινάς!

Written By Black Hole on 25 Φεβ 2011 | 16:55

Είναι γνωστός για το χιούμορ και την ατάκα του και μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά. Δεν έχουμε συνηθίσει όμως να τον βλέπουμε με μαλλιά. Δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι ή δεν μπορείτε να το πιστέψετε; Ε ναι λοιπόν, είναι ο Νίκος Μουτσινάς με μαλλιά. Το μελαχρινό αγόρι με τις φαβορίτες δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή της εκπομπής "Δέστε τους". Η αλήθεια είναι πως το Νίκο Μουτσινά δεν τον έχουμε συνηθίσει με μαλλιά υπήρχε και αυτή η φάση της ζωής του. Οι διαφορές του τότε και του σήμερα μεγάλες. Αν και δεν είναι γνωστό το πόσα χρόνια πριν έχει τραβηχτεί η φωτογραφία, φαίνεται πως είναι αρκετά παλιά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τον προτιμούν όπως είναι τώρα! Οι απόψεις διίστανται!
gossip-tv

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton latreuw!ton agapaw!einai o 8eos m!exw e8istei ston puretomoutsina!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eeeeeeeee autos einai ftistos o Stathis Ksenos!!!dn einai o Moutsinassss :'

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειναι Υπεροχος οτι και να κανει...!!!
Ειναι μοναδικος σ'αυτο που κανει ειτε εχει μαλλια ειτε οχι ..!!Πολυ τον βλεπουν λιγοι τον αναγνωριζουν...!!!! Ειναι απ'τους λιγους διασημους που θελω πολυ πολυ να δω απο κοντα και να πω οτι τον θαυμαζω.Οτι και να κανει να χαμογελαει και να μην αλλαξει ποτε.Τον αγαπαμε και τον στηριζουμε !

Ανώνυμος είπε...

to manari mou <3 kai me mallia kai xoris eine teleios as mhn eine omorfos ekpempei ktiii omorfo <3

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΗΧΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

oooo 8ee mou pio wraio seinai karaflas!!!!!!!!!!!
iouuu

Δημοσίευση σχολίου