Είχε κλέψει τόνους από τρόφιμα!

Written By Black Hole on 25 Φεβ 2011 | 15:09


Ένα  κλεμμένο ΙΧ φορτηγάκι που  είχε βρεθεί στις 4 Ιανουαρίου στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, οδήγησε την Ασφάλεια Καρδίτσας στην αποκάλυψη του δράστη δύο κλοπών- «μαμούθ» με λεία είδη διατροφής βάρους πολλών τόνων, οι οποίες είχαν διαπραχθεί πριν από λίγους μήνες!

Το φορτηγάκι  είχε κλαπεί από το Σχηματάρι Βοιωτίας στις 13 Αυγούστου 2010, αλλά βρέθηκε στις 4 Ιανουαρίου γεμάτο με είδη διατροφής αξίας 35.000 ευρώ, τα οποία είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα από την κεντρική αποθήκη ενός 49χρονου επιχειρηματία στην Καρδίτσα! Οι δράστες είχαν απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού και είχαν μπει μέσα με την μέθοδο του ριφιφί, ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο της αποθήκης.

Ως  δράστης φέρεται ένας 56χρονος χωρίς μόνιμη κατοικία τον οποίο αναγνώρισαν από φωτογραφίες αυτόπτες μάρτυρες. Όμως, έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Μάλιστα, το κλεμμένο φορτηγάκι τον συνδέει και με μια ακόμη κλοπή- «μαμούθ» που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου στην Όσσα Λάρισας, πάλι σε αποθήκη ειδών διατροφής από την οποία είχε κλέψει επτά τόνους (!) ξηρούς καρπούς συνολικής αξίας  30.000 ευρώ! Ο δράστης αναζητείται, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να ανακαλύψουν και τα στοιχεία των συνεργών του.
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου