Καμμένος: Μύθος η αδυναμία πληρωμών μισθών και συντάξεων ΑΘΗΝΑ 01/06/2012

Written By Homosapien on 1 Ιουν 2012 | 22:31


Διαφημίσεις Google

Οικονομία στην ΘέρμανσηΚαταργείστε τον λέβητα πετρελαίου &
Κερδίστε έως 70% Φθηνότερη Θέρμανση
www.yiamco.gr
Διαπιστώθηκε η πλήρης αποτυχία του Μνημονίου, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαννιά, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της οικονομίας και την πορεία των εσόδων.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτήρισε μύθο που καταρρίφθηκε το ότι δεν μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί εάν δεν πάρουμε την δόση από τους δανειστές. Υποστήριξε ότι τόσο οι μισθοί όσο και οι συντάξεις καθώς και τα έξοδα για την υγεία μπορούν να καλυφθούν από τα φορολογικά έσοδα και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ «να πάψουν να εκβιάζουν τους Έλληνες πολίτες».
Όπως είπε ο κ. Καμμένος, μετά την συνάντηση, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η πηγή της υστέρησης των εσόδων είναι η ύφεση, την οποία δημιούργησαν τα δυο Μνημόνια «με ευθύνη των συγκυβερνώντων κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, και της κυβέρνησης Παπανδρέου».
Η χώρα μας δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει με τα Μνημόνια που οδηγούν σε ύφεση, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκτιμώντας ότι η συγκεκριμένη πολιτική θα οδηγήσει ουσιαστικά σε πλήρη υστέρηση των εσόδων του κράτους. Τόνισε, επίσης, ότι ενδεχόμενο πλεόνασμα του προϋπολογισμού θα εξυπηρετεί υποχρεωτικά τα χρέη.
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι πλέον μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών «ο ελληνικός λαός θα σταματήσει να φοβάται εκείνους που χρησιμοποιούν ως απειλή τους μισθούς και τις συντάξεις». Τόνισε ακόμη ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες «έχουν να φοβηθούν μόνο από τους τοκογλύφους και τα εγχώρια όργανά τους, και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση, λόγω του ότι επεβλήθησαν τα μνημόνια».
«Είναι η ώρα πλέον να φύγουν και η τρόικα και τα όργανά της» κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου