Ετσι για να λεμε

Written By Ανώνυμος on 11 Φεβ 2011 | 01:25


 Παλι γκαλοπ,παλι ο διαχειριστης νικες και θριαμβοι,ακουσα και τον Βασιλακη Καιλα του πρωην υπουργειου εργασιας....τωρα καταστρεφει το υγειας ,να λεει οτι το 70% του λαου τους στηριζει....και το πηρα αποφαση.

Αυτοι ολοι ειναι απο τον Αρη,οχι τον Σπηλιωτοπουλο,ουτε τον Βελουχιωτη,ουτε την ομαδα της Θεσσαλονικης,απο τον πλανητη Αρη εννοω.
Διοτι μονο απο τοσο μακρια θα υπηρχε η δικαιολογια οτι εχουν χασει καθε επαφη με το περιβαλλον.
Κατεδαφιζουν την χωρα μερα με την μερα και νομιζουν επειδη εμεις κοιταμε τα συντριμια οτι το επιδοκιμαζουμε κιολας....
Αμ ο αλλος μεγας και εργατικος....εστειλε απαντηση στον Λευτερη Παπαδοπουλο οταν εκεινος τον επεκρινε για οσα γινονται και ειπε οτι οσα λεει τα υποστηριζει και τα πιστευει.
Ξερετε απο μικρος στην προπαγανδα του κομματος και στο ταισμα απο το κρατος,ανεργος εκ πεποιθησεως.

http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_4607.html

Διαβαστε εδω την απαντηση του...οταν χρησιμοποιουσε προεκλογικα κτηριο του Δημου Αθηναιων με συνεργασια του τεραστιου δημαρχου Κακλαμανη...δεν μας εχει πει ακομη αν πληρωσε ενοικιο..... η τα τηλεφωνα που εκαναν οι συνεργατες του για να τον υποστηριξουν.

Ολοι εχουν παθει κατι,ισως ειναι ενα ειδικο ειδος μαριχουανας που ρουφανε,ο διαχειριστης μας βλεπετε ειναι ειδικος στην μαριχουανα,αλλοιως δεν εξηγειται,δεν μπορει τοσες δεκαετιες να μην τα εβλεπαν ολα αυτα και αυτη την φορα να ξετυφλωθηκαν.
Κατι συμβαινει,κατι τους εχει υποσχεθει,ισως αιωνια ζωη....αλλα και σ'αυτο ψεματα τους εχει πει.

Ολοι λοιπον,μια ομαδα που σε λιγο καιρο,εξαρτατε ποτε θα αποφασισει ο Καισαρας,θα κατεβουν να ζητησουν την ψηφο του λαου,αν δεν τις κανει εως τον Μαιο τις εκλογες ωστε να τους βαλει σε λιστα.
Οι υπολοιποι αν ξαναβγουν...τοτε τα θελει ο κολος μας και συγνωμη που το λεω ετσι.

Οσοι ψηφισαν το μνημονιο πρεπει να εξαφανιστουν απο την πολιτικη ζωη του τοπου,και οταν ερθει επιτελους μια πραγματικα δημοκρατικη κυβερνηση...κι'οχι η χουντα που εχουμε τωρα,θα πρεπει να παραπεμφθουν σε ειδικο δικαστηριο με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας.

Πολλα ακουγονται για εκλογες την Ανοιξη,ποσο θα μας τραβαει απο το ενα μνημονιο στο αλλο?
Εντολη δεν ειχε απο την αρχη,διοτι και αυτην με ψεματα την πηρε,τωρα που θελει να βαλει και αλλα μετρα τι θα κανει?

Μην πιστευετε που λενε οτι δεν θα παρουν αλλα μετρα,φορους,μειωσεις κλπ,αυτο θα κανουν στο τελος,θα βαλουν νεους φορους,θα μειωσουν η θα κοψουν επιδοματα και επικουρικες,και θα αυξησουν τιμες σε υπηρεσιες κοινης ωφελειας.

Και να τα γκαλοπ παλι.πρωτο το πασοκ,ε αυτο να δω και να πεθανω,να ξαναβγει ο Τζεφρυ να μας αποτελειωσει,τωρα να το ξερετε οτι ο δρομος για την Ιθακη περναει απο την Κολαση,αν θελετε να πατε πριν την ωρα σας ψηφιστε τους.

Και θα ρωτησετε,να ψηφισουμε Σαμαρα?
Οχι καλε τον κουρεα της γειτονιας σας πιο πολλα θα πέτυχει.

Αυτο το αδιεξοδο με τσακιζει,και τι θα κανουμε,ποιος θα κυβερνησει την χωρα?

Απαντηση:
Γιατι και τωρα που υποτιθεται οτι την κυβερναει καποιος ειδαμε χαιρι και προκοπη?

Λοιπον..ας ξυπναμε σιγα-σιγα,αυτοι ειναι μονο για την παρτυ τους,εμεις τι θα κανουμε?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου