Τα ζωδια σημερα!!

Written By gravedigger on 20 Φεβ 2011 | 11:45

Κριός

Μια σημαντική ημέρα της ζωής σας που θα χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις για τις οποίες πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν στο μέλλον από σας. Πολλά πράγματα όπως φαίνεται σας έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση σήμερα τελευταία με αποτέλεσμα να μην έχετε και μεγάλη διάθεση για μελλοντικό προγραμματισμό. Οι εμπειρίες αυτής της ημέρας ίσως να αποδειχτούν πολύ πολύτιμες για σας στο μέλλον. Δείξτε υπομονή και εμπιστοσύνη στον χρόνο.

Ταύρος
Τον καιρό αυτό να περιμένετε μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα σας αποκόψει οριστικά από το παρελθόν. Μια πολύ ισχυρή ένταση στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάποιον στόχο-σκοπό. Ξαφνική κρίση στη ζωή κάποιου ο οποίος βρίσκεται σε συνθήκες που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τις αλλάξει.

Δίδυμοι
Εδώ σηματοδοτείται μια ημέρα βαθιάς προσωπικής μεταμόρφωσης. Σε αυτόν τον κύκλο της ζωής σας οτιδήποτε σχετίζεται με την εξωτερική σας εμφάνιση, με τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματά σας και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα βρεθούν σε κατάσταση οριστικών αλλαγών. Θα αρχίσουν να παρουσιάζονται εσωτερικές πηγές και όψεις που κατά το παρελθόν ήταν κρυμμένες και που δεν μπορούσατε ακόμα και εσείς να φανταστείτε ότι υπήρχαν.

Καρκίνος
Μια πιο συντηρητική συμπεριφορά σε σχέση με τις ανάγκες σας θα παρατηρηθεί σήμερα. Πολλά σχέδιά σας ίσως χρειαστεί να τα καθυστερήσετε ή αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο. Πολλά από αυτά θα είναι συνδεδεμένα με κάποια συνεργασία σας ή και τον σύντροφο της ζωής. Καλές προοπτικές στην δουλειά σας μαζί με την ανάληψη κάποιων καινούργιων δραστηριοτήτων.

Λέων
Εδώ είναι η ευκαιρία για να επιβάλλετε κάποιες μεθοδικές αλλαγές στους στόχους ή στην καριέρα σας. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας για τις σωστές επιλογές αρκεί να μην το παρακάνετε. Μια συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο από σας σε ηλικία θα πρέπει να την λάβετε στα σοβαρά υποψιών σας. Ημέρα αυξημένης υπευθυνότητας που συνοδεύεται από επαγγελματική άνοδο και ένα αίσθημα ευτυχίας μέσα στη μοναξιά σας.

Παρθένος
Εδώ είναι η ευκαιρία για να επιβάλλετε κάποιες μεθοδικές αλλαγές στους στόχους ή στην καριέρα σας. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας για τις σωστές επιλογές αρκεί να μην το παρακάνετε. Μια συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο από σας σε ηλικία θα πρέπει να την λάβετε στα σοβαρά υποψιών σας. Ημέρα αυξημένης υπευθυνότητας που συνοδεύεται από επαγγελματική άνοδο και ένα αίσθημα ευτυχίας μέσα στη μοναξιά σας.

Ζυγός
Μια χαρακτηριστική ένταση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Ένας ιδιαίτερος αγώνας με τους ανθρώπους που έχουν κάποιου είδους επιρροή επάνω σας θα σας φέρνει συχνά σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Αλαζονεία, έπαρση πολύ συχνά στενά συνδεδεμένη με θέματα οικονομικά ίσως να σας οδηγήσουν σε κάποιες απώλειες, βασική αιτία οι μεγάλες φιλοδοξίες σας σε αυτό τον τομέα (Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διατροφής και μην ανησυχείτε για την υγεία σας).

Σκορπιός
Μια πραγματική ένταση στα συναισθηματικά μπορεί να παρατηρηθεί σήμερα. Καταστάσεις οι οποίες πολύ πιθανόν να είναι άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι ή τους συγγενείς θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την αίσθησή σας για αισθηματική ανεξαρτησία. Κάτι που πολύ πιθανόν να αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους ή να σας κάνει υπερβολικά ευερέθιστους. Η ψυχραιμία και αξιοπρέπεια ίσως αποδειχτούν μια σανίδα σωτηρίας σε αυτή την δύσκολη για τα αισθηματικά σας περίοδο.

Τοξότη
Ίσως να μην ονειρεύεστε και τόσο συχνά αλλά εδώ φαίνεται πως αυτή την ημέρα κάποια από τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα θα σας δώσουνε την δυνατότητα να βελτιώσετε την θέση σας δημιουργικά και με πρακτικό τρόπο, λίγο πολύ όπως εσείς επιθυμείτε. Η διαίσθησή σας αλλά και η ψυχική σας διάθεση ανεβασμένες θα συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας σήμερα.

Αιγόκερως
Αυτή η ημέρα πιθανόν να σηματοδοτήσει τη ζωή σας, αφού η πορεία της ζωής σας, οι προσωπικοί στόχοι και φιλοδοξίες (επαγγελματικές ή πολύ προσωπικές) αλλάζουν ριζικά. Ίσως ανακαλύψετε ένα ταλέντο ή κάποιο ενδιαφέρον που θα σας ωθήσει να πάρετε ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που ακολουθείτε. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει ρίσκο και το γεγονός ότι θα εγκαταλείψετε την εσωτερικής σας ασφάλεια και εξαρτήσεις για κάτι νέο και άγνωστο.

Υδροχόος
Πολλά πράγματα σήμερα κινούνται με τέτοια ταχύτητα που γίνεται δύσκολο για σας να τα παρακολουθήσετε. Ίσως να πρέπει να παραμερίσετε οποιεσδήποτε προκαταλήψεις έχετε σήμερα και να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση πραγμάτων και εσείς. Οι ιδέες και τα όνειρά σας θα μάχονται με την επιθυμία σας για ανεξαρτησία και ελευθερία αυτή την ημέρα. Οι πολύ εκκεντρικές κλίσεις ή ενασχολήσεις ίσως να μην ευνοούνται σήμερα. Προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που τα καταλαβαίνετε προσέχοντας ιδιαίτερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σήμερα οι άλλοι και όχι εσείς απολαμβάνουν ορισμένα πράγματα που δικαιωματικά σας ανήκουν. Αποφάσεις σχετικά με το σπίτι ή τα αισθηματικά καλά θα είναι να αποφεύγονται σήμερα. Η αίσθηση ασφάλειας που έχετε για ορισμένα πράγματα φαίνεται πως κινδυνεύει από τους άλλους. Ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά σήμερα και προσπαθήστε να βρείτε κάποιες λύσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου